Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
fetelor, eu va pup! Nimic nou pe frontul de SM, asa ca merg la nani...
Tare mi-ar placea daca ati face o vizita la un mititel, gratarel...va tin eu la curent ce si cum...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
mai da ce liniste e la noi.pe unde umblati fetelor?
elvira draga daca ai lipsit ieri , uite eu te iert, da duminica ? pai se poate ? ia fa bine si treci macar de doua ori pe zi la noi.hai mii de pupici si daca te-am suparat.ooo da stai ca mi-am mai amintit ceva.mai iar te tragi pe si nu-mi raspunzi la intrebare: te-ai apucat de fumat???????vezi ca punpe tine.
adriana ce pana mea tot faci prin casa? mai intra si tu cu un raport de seara pe la noi.
elutza cum te simti? cand e intalneala cu colegii?
ioana cum se simte luca in scaun? ii place sa priveasca lumea de sus?
mihaela cand mergi la bucuresti? si cu fetele ce faci?
claudia am fost azi pe platou.da nu te-am zarit.
gata , va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
Cafengiste la apel !!! De mult nu am mai vazut scris acest apel ...
Pai hai sa va spun si eu cum mai e pe la noi . Sa incep prin a-i raspunde Biancai la intrebarea ce fac eu seara prin casa de nu intru la raport . Dupa ce ajung acasa de la scarbici , Paula e tot " calare " pe mine , nici nu reusesc sa ma dezbrac sau sa mananc . Apoi vine Andreea de la camin si trebuie sa stam la povesti ce si cum a fost peste zi . Dupa aia apare colegu' care acum e foarte bolnav , nu i-au iesit deloc bine analizele si trebuie sa ne gandim ce sa facem , unde sa mergem la un control general , apropo , daca stiti un medic bun dati de stire . Are probleme cu tensiunea si , acum mai are si puroi la amigdale .
Cand se mai linistesc un pic fetele ma apuc de strans hainele de pe uscator , spal altele , pregatesc ceva de cina , mai spal un vas ... si uite asa se face aproape ora 21 cand noi ne pregatim de nani - nani .
Paula e mai bine acum , a inceput din nou sa manance mancare gatita , a dormit azinoapte cu mine in pat , ea s-a cerut singura .
Andreea are azi la camin zi de foto , adica fiind in grupa terminala , se face album cu toti copiii din grupa si cu bonele , educatoarele , probabil si dna director . Asa ca azi face poze si mi-a cerut sa o imbrac in rochita .
Eu sunt , pe de-o parte bucuroasa , pentru faptul ca am fost ieri sa-mi fac un calcul pentru cat m-ar costa sa-mi inchid balconul din camera mare cu geam termopan si sa-mi dau jos usa si geamurile , ca sa pot mari camera si am fost placut surprinsa sa aflu ca ies foarte ieftin . Pe de alta parte sunt necajita ca e colegu' bolnavior , imi pare rau de el ca nici nu poate vorbi .
Eu la servici , am mult de lucru , dar sper sa reusesc sa mai intru pe la voi azi ...
Pupici la mamici si la BB-ici ...
albumele noastre
elutaf spune:
neata
sper sa pot da raport complet, pana nu demoleaza mihaita casa, daca nu oricum mai intru ...
mihaita s-a jucat ieri cu mine "de-a mama", adica striga mama si cand ziceam eu "da" el se ascundea dupa tata-sau ... si a facut asa de vreo 30 de ori , dar a fost asa de dulce ...
surpriza e un cd cu poze vechi si noi cu colegii cu informatii despre fiecare, ei trimit informatiile ... surpriza e doar ce a trimis fiecare si modul cum va arata ... intalnirea e pe 3 iunie
adriana multa sanatate lui colegu'
ioana scrie-mi pe messs cand ai timmp sa vb
va las dar vin mai tarziu
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Salutare
L-am pus pe Luca , IN FUNDULET, (intre perne totusi) cu o gramada de jucarii in fata, si-i place la nebunie...Asa ca pina le termina el de inspectat toate butonez putin
ELUTZA_sper sa ne nimerim deodata si pe Mess
ADRIANA_si noi ne-am inchis in vara balconul cum zici tu...E super ideea!In fostul balcon am pus klcul si pe peretii cu camera plin de console unde mi-au incaput toate cartile, asa ca e "bbiblioteca" acum...Economisesti o gramada de spatiu..Eu vreau sa-l inchid si celalat, dar stii cum e, inca nu am "timp"
BIANCA-draga ce faci, nu esti sefa la butoane azi? Lasa ca stiu eu...dormi cu Matei ca aseara ai navigat pina tirziu
MIHAELA-si mie imi suride ideea de a vedea zilele orasului la voi...Doar sa aranjezi cu cei de la meteo sa dea vreme buna
ELVIRA,CLAUDIA,PAULA...ce faceti fetelor? Haideti la un raport scurt
VA pup acum , ca Luca-Mihnea a cazut pe o parte, dar se joaca in continuare din pozitia aceea...practic copil am, pupe-l mama...
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
is pe fuga .acuma ne-am trezit .fug sa-i dau papica la matei si sa iesim afara.
adriana eu zic sa mergi la cj sai la sm , la sotzul lui mihaela.in zalau nu prea ai la cine sa stai.mai deci te modernizezi in casa? pupici la fete.mai , ce rochita i-ai dat pe andreea?
elutza super ideea.tzuca-l pe tudorel.
ioana chiar e faina cum ti-ai facut balconu.asa frumos se vede de jos.pupici lui luca.hai ca te pup si pe tine.
elvira??????????? nu ai raportat azi.
claudia esti afara cu rebeca? sau iar iti face domnul calculator figuri?
paula inca nu ai ajuns?mai , da bag sama ca-ti place pin straini.
gata va tzuc pe toate si mai vin........
Bimilit spune:
salutare gasca!!!
unde sunteti? ca eram pe pag a treia.se poate?
adriana explica aici la blonda cum sa fac returu la q.pun cuponu in cutie , dupa ce bifez ce trimit si dc nu-mi plac produsele?mai am primit si revista nr 3.mama da ce lucruri fainutze sunt in ea, da biau ii ca-s cam mari pt mine.
va tzuc si mai vin...........
elutaf spune:
sunt p-aici
trimis pitic la plimbare asa ca am vreme sa va scriu cateva randuri, desi am treaba pana peste cap
azi l-am scos pe mihaita cu premergatorul pe balcon si nu l-am mai putut aduce de acolo decat intr-un concert de urlete, aruncat pe spate de era sa-l scap din brate
bianca nu ne-ai zis, ai inceput sesiunea, cate ai? cum stai cu ele? mama si feciorii ei
ioana prima icercare de comunicare pe mess a fost monolog pentru amandoua, dar sper sa ne intalnim si amandoua odata
claudia ai dat raportul azi?
si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
FETELOR eu acum servesc masa si ia ghiciti voi ce anume pap eu ...???? o pizza ....
Va pup ca m-am invoit ...
Paaaaaa
albumele noastre