Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!gasca!!!!!!!!

elvira unde esti????????hai la o cafelutza.

va tzuc si mai vin........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare pe unde sunteti ca eram pe pagina 2?
Mergeti azi pe platou ?
Rebeca doarme de 4 ore,sper sa nu fie bolnava.Dupa ce se trezeste iesim afara.
Va pup.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare
Am trimis baietii la plimbare sa ma relaxez si eu putin..
Imi place la nebunie scaunul e suuuperrr practic, trebuia sa-i fi luat mai de mult.Si mai ales ii place lui cum se vede lumea de la verticala:)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Pe unde umblati fetelor?
Cu bb-icii afara?
Eu butonez de zor si n-am cu cine povesti :(
Va astept la raportul de seara

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

sal fetelor,

mai io iar am ramas in pana de vitamine, ma stoarce asta mic de ma apuca ametu' asa ca de maine iar vitaminizare si pot sa uit de datul kg in plus jos ... da nu-mi pot permite sa vad negru in fata ochilor ...

va las acum, dar incerc sa revin de noapte buna

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am intrat totusi pe net de acasa deoarece a trebuit sa fac comanda la Avon . Paula a fost mai linistita azi , dar am obs. ca a iesit acel canin care ne-a chinuit asa de tare .
Acum va urez tuturor noapte buna si ne auzim dimineatza !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana ma bucur ca esti asa de incantata de scaun ... sa-l folositi NUMAI sanatosi .

Elutza lasa draga cura pe cand termini cu tzitzi sau , la mine cel putin a functionat , pe cand reincepi serviciul . Nu are rost sa tii tot felul de cure de slabire sau sa te infometezi pana cand vezi negru in fata ochilor , ca nu are nici un rost .
Vitaminizare cat mai rapida iti doresc !!!

Bianca pe unde ati fost azi ??? Pe platou ??? Mie mi s-a parut cam rece si vant cand am venit de la scarbici si nu am mai iesit afara . Dar sper ca zilele urmatoare sa fie frumos sa ne putem intalni pe platou , cu toate ca de marti se anunta ploi si racirea vremii . Om vedea ...

Mihaela ce faceti ???? Ai fost lipsa la apeluri , sper ca totul e bine la voi la SM !!! Asteptam vesti ...

Claudia cum e Rebeca ??? Sa aveti grija de voi si numai sanatate va doresc . Si Paula mai avea cate o zi in care dormea cate 4-5 ore de amiaza ... si , tocmai asa era cum banuiesti si tu , atunci avea cate ceva ... Eu sper ca la voi sa nu se adevereasca banuielile ... Sa ne scri cum e printesa ta ... Asteptam ...

Sandana nu ne-ai spus cum ti-a placut la intalnire ???
Ia vino si da raportul sa stim ce parere ai despre noi !!!

Acum chiar va doresc tututor , cu mare si cu mic, noapte buna !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna seara fetelor,acu am ajuns acasa.Rebeca e bine,vad ca nu e bolnava.
In sfarsit am gasit o femeie care sa aiba grija de ea dupa ce incep serviciul.Inca nu am vorbit de plata ca nici eu nici ea nu stim cat se plateste pe luna.Stit voi cumva cam cat se da pe luna la o bona?
Va trebui sa stea cu Rebeca aproximativ 9 ore pe zi,5 zile pe saptamana.
Adriana deja v-au iesit caninii?
Merg sa-i fac baita Rebecai si poate revin,daca nu noapte buna.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare fetelor!
Toate bune si frumoase la noi, doar timpul asta imi face figura, adica lipsa lui...
Sa incep de unde am ramas, adica de la elvira. foarte bine m-am simtit, asa cum stiti deja eu, adriana si elvira am inchis magazinul...nu pentru ca am fi facut vanzare, ci pentru ca nu ne mai lasam duse .
Eu care credeam ca asa cum zice ioana, daca am copii mari ajung acasa si ei dorm...ioana, nu-ti fa iluzii, era vreo 22.30 si ele erau inca in picioare, asta in conditiile in care silvia nu dormise de pranz, ca sa se culce mai devreme...ei, daca n-a fost mama ...asa ca n-am avut incotro si am mai fost si dadaca.
Duminica am lenevit, am ajuns tarziu acasa, n-am mai deschis compu', iar azi abia acum am gasit putin timp sa butonez...asta dupa ce am spalat/hranit si culcat fetele, ca io-s pe baricade azi, ovi e de garda.

Aaa, bianca, foarte faina prima pagina,, ma gandeam sa fac si eu asa ceva cand am inceput capitol nou, dar n-am avut timp. Pentru date: diana alexandra:22 noiembrie-aici ai gresit putin, ea si cu ovi sunt din nov-iar eu 20 aprilie.

ioana, folosinta cat mai placuta a scaunului.

adriana sper ca paula e mai bine .

elvira, a fost yami pizza, cred ca va ramane leitmotivul intalnelilor

elutza, poate e doar o lipsa de fe...ce zici?

Gata, ce sa mai zic? Ca din pacate sigur nici we viitor si nici urmatorul nu venim la zalau. Vineri plecam la bucuresti-are ovi o treaba pe-acolo si cum nu ne dam la o parte de la calatorii, noi il insotim, apoi cealalta saptamana duminica, e parastasul de un an dupa soacra mea...iar in celalalt we, adica in 29, se sarbatoresc zilele orasului, asa ca va astept eu! Noa cam atat, va pup ca maine iar incepe o zi! din pacate pentru mine prea de dimineata!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Am intart numa' sa va tzuk... N-am timp sa citesc acuma....dar recuperez joi La noapte plec la Budapesta... va esplikez cand viu.... papapapa

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput