Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
chiulangistelor unde sunteti?eu tot butonez pe forum in speranta ca o sa apareti , dar vad ca nu sunt sanse.dormitzi?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Buna,iar eram pe pag.2 .Noroc cu Bianca ca tine Zalaul pe primele pagini.
Noi am fost plecate afara,apoi a adormit Rebeca si eu am facut un pic de curatenie si papica.
voua si puisorilor vostii.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
salutare!!!
Luca-Mihnea nu a vrut sa pape legumele, ca a preferat sa ..doarma...Sper ca nu se imbolnaveste(se poate sa-i creasca ceva dintisori...totusi)
FETELOR, ce borcanase cu mincare sa-i iau( sa am in caz de deplasare urgenta), adica de care ati fost voi multumite...???
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
Fetelor, ce-i cu voi???Care pe unde sunteti?
Si azi sarim peste raportul de seara?
Va pup, recuparam miine...
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
mama da ce liniste e pe la noi.mai sper ca nu- i ceva bai ?
ioana , matei a fost luni bune fan borcanele si acum fructele le papam doar din borcanel.noi am papat ( dar mai papam)Hipp, Nestle si Hame.
no , va tzuc pe tate .va astept maine la raport.
PS daca bine am inteles eu mihaela e la Bucuresti?
Bimilit spune:
is uituca rau !
adriana am fost dupa prajitura, dar nu mai era tiramisu si cu lamaie.am gasit cu cioco.e buna si asta da parca tiramisu e mai bunaaaaaaaaaaaa.cica miercuri mai primesc.asa ca mai am de asteptat putzin.fetele punem de-o intalneala sapt viitoare? daca da ,eu cumpar de miercuri prajitura.mama cat e de bunaaaaaaaaa.
va tzuc pe tate.
mihaela_s spune:
fetelor, pe scurt: maine dupamasa plecam la bucuresti, pe diana o lasam in drum la zalau, la tatal ei. Sambata vom fi in capitala, apoi venim spre casa, probabil ajungem undeva duminica noaptea, sau poate ne oprim pe drum sa dormim si venim duminica spre casa.
va pup pe toate, un we minunat va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
fetelor eu fug la .va las in top , sper ca la cafelutza de dimineatza sa va gasesc pe prima pagina.
PS adriana cum se simte colegu?mai sa nu ma si , dar musai sa le zic la fete ce pantofi frumosi ti-ai tras.mama is superbi.eu pana luni nu am timp de shhopingareala ( colegu e cu jobu), dar deja is invidioasa si rautacioasa si musai sa-mi trag si eu niste pantofi.
gata , va tzuc pe toate si ne vedem la cafeloiu de dimineatza.
dianaiulie2009 spune:
'neatza fetelor !!!
Pe scurt : Paula a avut in sfarsit o noapte in care doar o singura data s-a trezit .
Andreea e bine , colegu la fel ... eu sunt infundata la nas rau de tot si ma doare tot corpul .
Mai pove ...
albumele noastre
elutaf spune:
neata
raport scurt ... mihaita a dormit la fel, nici nu mai tin minte daca s-a trezit o data sau de doua ori, oricum toate sunt deja automatisme ...
... eu sunt la fel, desi de 3 zile iau vitamine, bine ar fi sa-si faca efectul intr-o zi ...
... ieri am fost la cumparaturi la artima si au preturi de tot kk, nu difera cu nimic de cele de la abc-ul de langa mine, atata doar ca e o ocazie sa mai ies cu colegu la plimbare in oras ...
... saptamana viitoare plec cateva zile la cj, mai exact de joi pana luni-marti, asa ca daca puneti de intalneala nu voi putea veni ...
gata, am scris si asa prea mult pentru lenea care ma bantuie
pe toate si sper s amai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita