Rahova sau apropiere..... (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Viovio spune:
Ce fac fetele....?
Monicuta si ti-au placut pozele?
Aissa astept sa terminati negocierile.
Lexi...asta cu o banca libera in parc...e cam de domeniul SF-ului.Desi la ora aia s-ar putea sa ai noroc...
la toata lumea si sa aveti o duminica frumoasa...
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
vioprintesei tale...tare frumushica este, cu ocazia asta i-am vazut-o si pe flory gravidutza
lexydaca vedeam ce-ai scrissi eu am fost in parc astazi de pe la 13 pana la 15...dupa ce le-am dat sa pape de pranz am plecat cu ei in parc, apoi i-am culcat de pranz si seara am iesit cu bibicletele pe langa bloc...sper sa reusim sa ne vedem totusi desi nu ne potrivim deloc la orar.
cristina, sanatate multa
va pup pe toate...noapte buna
monica
aissa spune:
Io azi era sa semnez condica la sf.Petru. Am trait o experienta groaznica, vina imi apartine in totalitate.
Am bagat in gura o pastila de gat si m-am culcat. Nu e prima data cand fac asa. Dar e ultima data ca nu cred ca mai am vreodata inconstienta asta. Nu stiu exact ce s-a intamplat, stiu ca m-am trezit in baie horcaind, fetelor....stiu cum e sa te ineci si sa te lupti pentru viata si pentru aer. Eram deplin constienta, Tony sarise de pe canapea si ma batea in spate si ma tot intreba:"spune mai de la ce faci asa?" si eu nu puteam decat sa horcai. Pastila o aruncasem, dar imi ramasese saliva cu dulceata din aia din pastila undeva in gat si nu puteam deloc sa iau aer. A fost ceva ingrozitor, in urma am ramas doar cu senzatia ca murim extrem de usor....
Va pupic si aveti grija de voi!
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
neata fetelor,
Doamne cristina prin ce-ai trecut, numai cand citesc si mi se face raubine ca esti bine, sanatoasa.
fetelor eu sunt varza, tocmai am citit un articol in ev zilei cum ca sc zanfir ar fii comercializat in cora bucuresti(adica de unde am facut eu aprovizioarea cu piept de pui) carne de pui cu gripa aviarasi eu tocmai de la ei am luat
va pup, am fuigt cu alex la gradi, sa aveti o zi buna
monica
aissa spune:
Ii stiu pe aia de la Zanfir, si eu am luat carne de la ei! E cu gripa? Doamne fereste...eu in congelator le pun portionate si nu am ambalajul original....
Ce mai mancam?
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by aissa
Io azi era sa semnez condica la sf.Petru. Am trait o experienta groaznica, vina imi apartine in totalitate.
Am bagat in gura o pastila de gat si m-am culcat. Nu e prima data cand fac asa. Dar e ultima data ca nu cred ca mai am vreodata inconstienta asta. Nu stiu exact ce s-a intamplat, stiu ca m-am trezit in baie horcaind, fetelor....stiu cum e sa te ineci si sa te lupti pentru viata si pentru aer. Eram deplin constienta, Tony sarise de pe canapea si ma batea in spate si ma tot intreba:"spune mai de la ce faci asa?" si eu nu puteam decat sa horcai. Pastila o aruncasem, dar imi ramasese saliva cu dulceata din aia din pastila undeva in gat si nu puteam deloc sa iau aer. A fost ceva ingrozitor, in urma am ramas doar cu senzatia ca murim extrem de usor....
Va pupic si aveti grija de voi!
Aissa, mama ce faci???? ai grija de tine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Dory232002 spune:
aissa, ma bucur ca esti bine acum, ai grija de tine si de Ale, pupici
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
anangel_lexi spune:
Neata fetelor. Eu am ajuns ieri in parc dar un pic mai devreme, pe la ora 13. Oricum n-am vazut pe nimeni cunoscut (ma rog, cunoscut dupa poze:)) si am plecat destul de repede ca mi se facuse un somn...
Aissa, te inteleg perfect cu inecatul. Mie mi se intampla foarte des, din pacate. Eu ma inec cu orice: cu mancare, cu saliva, cu apa...Problema e ca ma sperii rau de fiecare data, ma albesc la fata imediat. In fine, totul e bine cand se termina cu bine!
22+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
andre_ea spune:
Doamne, Cristina, bine ca esti bine! Ai gija de tine!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
mama_lui_alin spune:
Buna fetelor! M-am gandit sa nu mai fiu lenesa si sa semnez si eu condica azi.
Cristina, ai grija de tine. Cum ai putut sa te culci cu bomboana in gura? Apropo, cred ca ieri te-am vazut in parc. Cumva Ale avea un baticut in cap? Am vrut sa vin sa ma bag in seama ( in cazul in care erai tu) insa baietelul meu a avut alta directie, iar eu trebuie sa alerg dupa el.
Florina & Alin