Rahova sau apropiere..... (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai io sper (si trebuie) sa ii dau drumul 1 la mana ca ma bate al meu daca nu o fac, ca l-am stresat ani de zile ca vreau masina, 2 la mana ca la 1 iulie plecam la mare si in nici un caz nu va fi de acord sa mergem cu trenul avand masina (ar fi culmea) si in al 3-lea rand din toamna cand incep serviciul imi va fi utila ca sa ajung mai repede ca lucrez destul de departe si mai ales nu as vrea ca daca face asta scoala (adica Tony ) sa imi ia masina ca alta nu mai pup. Asa ca...musai trebe sa prind curaj.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin

Ai grija anangel_lexica la fel am patit si eu. Cand am luat carnetul eram insarcinata in 6 luni si mi-a fost frica sa nu-i fac rau lui bebe (m-am cam speriat cand eram sa intru intr-o masina).Apoi, dupa ce s-a nascut bebe oriunde mergeam era si piticul in masina, si, din nou, mi-a fost frica pentru bebe (nu eram o soferita prea buna). Iar acum eu am ramas cu frica si sotul cu masina ,fara sa fie nevoit sa plece la serviciu cu mijloacele de transport, asa cum fac eu. Convenabil, nu?

Florina & Alin

Si eu la fel. Am ramas insarcinata la 2 luni dupa ce am luat permisul, si din cauza greturilor, apoi a burtii mari si in final a copilului omniprezent, nu prea am mai condus.
L-am intrebat pe sot daca m-ar lasa sa conduc singura masina (dupa o tura de condus). Si a zis ca da. L-am intrebat daca ma lasa cu bb singura in masina, si a zis NUUUUU!
Adica de mine se poate dispensa .

Cristina, incet-incet, ai sa reusesti. Curaj!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

daca ma vedeti dati cu rosii?
apar si eu.dupa mult timp...Mi-a fost dor de voi, v-am mai si citit(pe sarite,recunosc)da cu scrisul e mai greu...
Pupacim pe toata lumea si asteptam vara ca poate reusim sa ne intilnim si noi,mai multe...mai des...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristinica, imi place tare mult numarul vostru
eu am loganul in service(revizie de 1 an) si daca tot e acolo sa o si vopseasca putin pe unde s-au jucat zapaucii de copilashi X si 0 cu cheia si acum umblu cu dacia veche a lui tata...merge...da' nu e ca loganu'
azi am stat numai in casa( in timpul liber), am gatit si am mancat
va pup, maine iar fug de dimineatza la gradinitza cu alex...ca vine teatrul de papushi

monica

Mergi la inceput

Puteti sa credeti ca nu gasesc instructor cu logan care sa aiba liber de cateva sedinte pana la sfarsitul lunii? Bine...am vorbit doar cu 2 in seara asta dar sincer nu credeam ca e asa bataie pe ei.
In fine....sa stea ploaia asta idioata sa ma mai misc si eu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelem-am trezit ca babele de la 6,30 desi nu am nici un plozishor acasa
va pup, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Neata. Si eu tot devreme m-am trezit dar si Ale, la 7 deja manca laptele.
O sa ma zapaceasca...si mai trebuie sa fac si mancare si suntem singurele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele, eu azi ma-m trezit ceva mai tarziu decat de obicei, adica pe la 7.30, asta pt. ca a dormit mama la noi si sa culcat ea cu Alexa .
Eu nu stiu ce sa ma fac cu ea, ca de vreo 3 zile imi refuza manacrea solida, si tot vomita cam tot ce mananca, inclusiv laptele il da afara , si inca nu am ajuns la dr.
Acum sa o si laud putin: astazi a facut primulKK la olita , si a zis prmul cuvant: TATA
VA PUPAM!

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sper ca sunteti bine. Eu nu stiu ce am dar sunt prost dispusa si fara chef. Vreau concediu undeva la munte...

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Lexi dar nu ziceai ceva de un weekend la munte sau am retinut eu aiurea? Si de la vreme cred ca esti asa, ca e tare enervanta.
Dory...ti-a mai vomitat pana acum? O avea ceva la burtica, nu o forta daca nu vrea sa pape, las-o usor sa nu dai in alte alea, diaree sau cine stie si da-i ceva mai usor. Si era bine daca mergeai al dr ca vine weekendul si e mai greu. Sanatate.

Mergi la inceput