Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-12

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 ma bucur ca esti pe aici. Te-ai odihnit?
Stii ca-ti tin pumnii sa nu mai vina uratii!
NASHA_4AS I-ti tin pmunii si tie, sa fie cu ochisori!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Liana tinem pumnii stransi,stransi sa fie cu ochisori

Nasha la fel si pentu tine...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mai fetele, salutare. azi Z 30, nimic nou. ieri, durere mare de cap, senzatie de voma, nu stiu care de la care a fost. de fapt senzatia de voma a fost cam 4 zile la rind. azi NU.
parca putin mai tare mi s-au accentuat mirosurile, in special cele neplacute. stiu ca suna bine, da nu stiu ce sa zic.
nu, azi au aparut modificari, am o scurgere mai puternica, grosuta, ca daca nu as fi Z 30, as zice ca am ovulatie. io v-am zis ca am avut ciclu pe 11 aprilie(anterior 12 martie) si pe 23 am avut o scurgere sangvinolenta de o zi si destul de maricica?
v-am precizat ca nu stiu in care zi mai sint, asta este prima luna dupa trat, dar se poate sa am 2 menstre intr-o luna sau ceva asemanator? ca daca da, acum sint la ovulatie dupa partea a doua.
ma rog, sa vedem, eu prestez si acum,ca de venit rushii nu se pune problema, n-am nici un simptom in sensul asta.
IULIA
pt azi:"ma simt tare aiurita, poate de la vreme?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nasha ma bucur ca am reusit..
IULIA vrei nu vrei io ma apuc de tricotat..cu toate ca nu stiu..da ce nu fac io pentru tine..invat mama..invat..doi pe fata doi pe dos..reusesc io macar un botosel..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

LIANA,,si...is io NASHA(poate ii pui al 2-lea sau al 3-lea nume daca e fetitza cu nume de soare!!!)
hai sa nu ne entuziasmam prea tare ca sa nu ne desumflam poate(dar parca io simt ceva ca tare mi`esti drag pui de oltenash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ziua...26,pumnii mei sint strinsi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

va tin pumnii fetelor.
io sunt somera acum, de cand iau Dostinex pt prolactina marita nu am voie sa incerc. ma simt cam ciudat, dupa ani de zile de incercari, brusc sa am grija nu cumva sa raman gravida. nici macar nu stiu in ce zi sunt ...
dar ma gandesc la voi si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Crinuta, iti multumesc frumos, esti super draguta ! Din pacate nu am primit mail-ul de la tine, nu stiu de ce... Cat despre PM, eu stiam ca il am activat, chiar l-am folosit de multe ori ! Sa fi facut eu vreo traznaie intre timp ?
Pozele le las deocamdata asa, vad eu ce mai fac...

Te !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

z1

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, chiar, chiar? Poate luna viitoare.
Dar daca tu razi o fi de bine si rad si eu

Monica

Mergi la inceput