Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-12

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

BRAVO Pticutz ! Nota 10 pentru gandirea ta pozitiva ! Te sustin intru totul ! Si eu abia astept sa merg la mare...

Ioana, daca sotul tau sta bine cu spermograma si ai mai si ramas insarcinata, cred ca sansele tale sunt FOARTE MARI ! Al meu, din pacate, are unele mici problemutze... astenospermie, mai exact. Am facut vreo 17 inseminari pana acum. La toamna, daca nu si nu, evident FIV va fi solutia (reusita, sper...)

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

sa iti intre bine in caputz ca esti TINARA!!!
la fiv sa te gindesti dupa 35,36 incolo ca nu stii ce iti da DD...
desi trebuia sa postez la "povesti de succes",o fac aici ca nu e povestea mea ci a doua prietene:prima dupa vreo 4 fiv-uri(doua in tara,doua in germania),are rezultate la ultimul,la giulesti,si naste o scumpete de baietzel(i s-a spus clar ca NU POATE face copii niciodata),la aproape 1 an al baietelului nascut prin fiv ramine gravi natural si mai face un baietel
a doua nu ramine niciodata ,nici macar la ginecolog nu se duce pin la...40 de ani,si exact la 40 nu ii mai vine CM,si incepe sa ii creasca burtica...mai mult impinsa de la spate,de noi colegele(ne gindeam la menopauza,fibrom uterin etc)face prima ei vizita la gineco...era in 4 luni(si avea deja un baietel infiat care atunci avea 9 anisori),deci isi luase de mult gindul de bb-ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Eu am pierdut urma subiectului din 29.04.2006.
E o arhiva pe undeva?
Pentru aspirantele carese straduiesc sa conceapa un BB multa bafta. Sunteti de admirat, cand vad prin ce treceti ma ingrozesc . Eu as fi renuntat pana acum. Mergeti inainte si nu disperati. Pentru cele insarcinate numai bine. Este cineva care se duce le Bucuresti sa nasca? Ati avut probleme sa va "inscrieti" acolo la un medi sa va urmareasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Rami ti-am trimis un e-mail. Am vrut sa-ti scriu PM, dar nu ai. Nu am scris pe forum pentru ca nu stiu sigur daca e bine ce ti-am scris.

Fetelor, eu trebuie sa plec acum, dar va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Cine ce mai zice?Liana asta sa stiti ca chiar o face de oaie.Ce-o mai fi punand la cale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Ia sa fac si io prezentza la 30> si sa va dau un pupi! La toate...numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA SEARA FETELOR!
Spun si eu "prezent" si va doresc o seara linistita! Somn usor!
P.S. Lianoo...pe unde esti?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare, am venit si io!
nouati : Z28, sini umflati, dureri ovare(dar nu gen menstruatie), stare de greata prelungita, balonare de vreo 3 zile.
asteptam, asteptam.....
IULIA
pt azi:"sper ca asteptarea sa nu ne omoare"
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, ce greu am gasit subiectul. Unde sunteti toate?
Iulia sa vii cu vesti bune cat de repede.
Eu nu am noutati.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iulia, si noi asteptam sa ne dai vesti bune. Tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput