Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmen, in afara de faptul ca vei sta 3 luni pe tusa, vorba ta, nu ai de ce sa fi suparata. Gandeste-te ca te vei vindeca si totul va fi ok dupa aceea.

Iulia, inca nu ne spui nimic?

Ioana, ai decis ceva in legatura cu tratamentul. Sau nu mai e nevoie?

Piticu, bravo!!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Pai cine vorbea de mila?Cred ca nu m-am facut bine inteleasa.Ma gandeam ca poti avea posibilitatea sa iti implinesti visul si si sa faci un mare bine in acelasi timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MONILAND nu m-am hotarat, inca, ce sa fac cu tratamentul! Astept si nu stiu ce astept! Sa-mi vina vreo idee stralucita, cred! Sau sa nu mai vina rushii!! Oricum eu sunt in z22 si inca nu am nici un fel de semne! A...stiu ce astept...astept O MINUNE! Stiti cumva unde pot s-o gasesc?
PITICUL tu hotarasti, iubita ce vrei? Daca te-ai hotarat sa adopti un copil - foarte bine! E doar alegerea ta, noi nu putem decat sa-ti spunem ca am auzit cazuri care dupa ce au infiat, la putin timp a venit si minunea lor! Pur si simplu, cred ca nu au mai fost stresate si astfel a venit si bebe mult visat! Daca si sotul tau e de acord, de ce nu? Orice hotarire vei lua, noi te vom sustine!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Carmen - daca intri la aspirante peste 35, parca la cap.I (l-a pus miki-miki la inceputul cap.II), o sa gasesti dieta dupa care a slabit Lachione.

Lachione - stomacul tau s-a obisnuit asa si tu la fel.Daca incerci cate putin din ceea ce poftesti o sa te reobisnuiesti.

Pupici la fete mici........ma refeream la varsta!

Iulia - ??????????????????????????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Iulia ce faci fetita,esti bine?Intrebai si ieri de tine si nici o veste.
Gabi66 ce faci tiza mea?
Pupici la fete!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

GABI66................merci mult!acusica fug sa citesc!
SHEHE..................stiu ca e f.greu sa treci peste experiente neplacute si durereoase(eu am avut 2)dar viata merge inainte!
IOANA...................va veni si minunea!
PITI..................adoptia are si ea avantaje si dezavantalele ei.mult succesc !indiferent care va fi hotararea ta.
MONILAND...........e adevarat ca ma bucur ca nu e ceva mai grav,dar ma sperie putin(putin mai mult...recunosc )gandul ca timpul trece,inaintez in varsta(ca sa nu zic ca ma babesc si mai mult)si in plus mama mea a intrat in menopauza la 32 de ani!!!cam asta ma sperie pe mine.......dar eu sper ca va fi bine!
GABI68..........merci,deja tratamentul a inceput sa-si faca efectul.
IULIA...............te astept cu vesti bune!!!!!

va pup pe toate!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Carmen ai mare dreptate ca adoptia are avantajele si dezavantajele ei.Tu ce vezi ca dezavantaj?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by asi

Carmen ai mare dreptate ca adoptia are avantajele si dezavantajele ei.Tu ce vezi ca dezavantaj?

purple]Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan[/purple]

asi o sa-ti raspund eu ce dezavantaj vad pentru adoptie pentru ca de ceva vreme tot ma gandesc ...si nu putem lua o hotatarare.
In primul rand faptul ca mama naturala se poate razgandi si sa-l vrea inapoi (vezi cazurile de la televizor!).Asta este motivul principal pentru care sotul meu inca nu spune DA!

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Sheherezada sa stii ca la asta m-am gandit si eu, la acest risc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, ce mai faci tu? In ultima vreme intri mai rar si te simt cam tristuta... Uite de la mine sa nu te mai vad trista. Tare mult as vrea sa te vad din nou increzatoare si plina de speranta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput