Unghii incarnate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adinell, pai daca ai infectie eu nu-s cum poti sa dormi ca eu nu mai puteam nici asta sa fac. numai daca ma atingeam de cearceaf imi venea sa urlu de durere asa ca n-am avut incotro si m-am dus la medic. sa-ti zic cum a fost la mine. in primul rand ca nu dr m-a taiat ci o gagica care era in practica si eu sa vezi cum stateam si ma uitam sa vad ce face. nici nu-mi vien sa cred ca curaj am avut. mi-a facut injectie in tot degetul pana mi se umflase ca dracul si a ridicat unghia, a desprins-o de pe piele. mie mi-au taiat numai un sfert din ea si m-a intrebat dr daca vreau sa mai creasca acolo sau nu. cica exista ambele posibilitati. eu am ales sa, asa ca in 6-7 luni (desi dr imi spusese un an) am unghia la loc si nu mai am probleme. chestia mai nasoala fu dupa, ca-l intrebai pe destept daca doare dupa ca sa stiu daca pot conduce. nu mai zic ca aveam si cupilu cu mine care avea aproape 4 luni. eh, cand m-am urcat la volan am crezut ca mor, nici nu stiam ce sa fac, pana am ajuns la sotul la serviciu ca sa poata conduce el simteam ca-mi explodeaza piciorul ala. da-ti seama cum e sa-ti smulga unghia pe viu.
anca, nu stiu cum ai putut, zau, sa nu iei nimic, eu cred ca muream pur si simplu. drept, am luat ceva acasa, iar deja a doua zi nu ma mai durea.
sfatul meu e sa mergi la medic

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by adinell

umflatura nu scade ci creste din ce in ce mai mult! Azi a crescut si mai si, chiar daca nu umblam acolo, stiu din experienta ca tot fac asa ceva la picoare si crede-ma ca daca nu scot coltul se umfla fffffffffffffff mult, de ma ia cu durere pe picior in sus, si nu mai pot umbla.Asa ca sg solutie e sa scrasnesc din dinti si sa tai acolo, sa scormonesc coltul si sa il rup...

Aproape toate fetele iti spun sa mergi la medic, tu te incapatanezi sa "incerci sa tai naibii coltul ala nenorocit"! Zici k asta e singura varianta! Zau? Ia si citeste de la prima pagina si vei vedea k nu este asa! De cate ori vrei sa ti se mai spuna sa mergi la medic, pt k nu este de glumit cu asa ceva?
Te rog, asculta-ne si du-te la medic ! E spre binele tau!

AMR 22 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Raza de soare, nu ma intelegi si pe mine ca sunt ingrozita de frica? Aici in Deva sunt niste doctori inompetenti, am ramas traumatizata din cauza lor.
Si cand am nascut, desi era platita o doctorita m-a terminat psihic si fizic, si a doua oara am fost internata cu copilu in spital si l-au terminat... nu are rost sa iti descriu in cuvinte ce i-au facut... Deci, astia te chinuie f. mult pana sa te rezolve, te chinuie mai mult decat te-ar chinui un doctor normal...
Acuma nu te supara pe mine, ... asta e! Daca sunt fricoasa, sunt!
Am crezut ca exista si alte solutii, ... de aceea am scris aici topiculo asta.

Sau parca ziceai ca esti dispusa sa mi le smulgi tu???(unghiile)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by adinell
nu ma intelegi si pe mine ca sunt ingrozita de frica?
Acuma nu te supara pe mine...

Sau parca ziceai ca esti dispusa sa mi le smulgi tu???(unghiile)

Sunt, sunt! Incercam si eu sa te fac sa uiti de durere... Dar in tot orasul nu e un medic atent? Ma supar k alegi sa te doara...si la urma urmei, tot chin e...facut de tine/medic.

AMR 22 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Da, ai dreptate, cred ca in final o sa ajung tot la doctor, dar poate ma duc la unul particular, sper ca astia sunt mai buni...

Oricum fetelor, va multumesc mult la toate ca ati incercat sa ma sfatuiti cum ati stiut voi mai bine, si sa stiti ca m-ati ajutat mult!
Sanatate va doresc la toate, sunteti niste dragute toate!!!

rog un moderator sa inchida subiectul ca m-am insirat ca rata pe atatea pagini, scuze!!!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna fetelor !

Si eu am trecut prin faza asta destul de curand si inca nu am rezolvat problema de tot. Din cauza sarcinii si a picioarelor umflate colturile mi s-au incarnat si mi-au cam copt cateva degete am incercat sa rezolv problema acasa dar nu am reusit si pana la urma am ajuns la pedichiura cu toate ca nu prea vroiam imi este frica de boli inclusiv SIDA. pedichiurista a facut treaba buna mi-a recomandat sa pun antibiotic la fiecare rana si am pus ampicilina chiar am si luat orar ca simteam durere pe tibie in sus. Dar cel mai bun tratament pentru mine este spray cu tinctura de propolis chiar daca am unghiile ca prinse la usa, din cauza culorii, imi trece mai repede. Am o intrebare ati avut vreodata unghiile de la maini desprinse de pe patul unghial? Eu am aceasta problema care este inestetica si nu stiu cum sa o rezolv nu este micoza ca am facut analize.

Daca stiti remediul spuneti-mi si mie.

va pup!

Mergi la inceput

Haideti sa va spun cea mai frumoasa veste(pentru mine):
MI S-A DESUMFLAT PICIORUL! Cum???
Stati sa va spun ca va sunt datoare dupa stresul care vii l-am pricinuit...
Deci, am umbla prin farmacii sa caut Erifluid si nu mi-a dat nici o farmacie ca cica nu e pt. asa ceva ci pt. cosuri (pe fata)... Am ajuns la o farmacie in capatul orasului, abia mergeam... Farmacista, mai in varsta, m-a luat deoparte si m-a pus sa ii explic cum am la picior, si nu mi-a dat nici ea Erifluid ci mi-a dat Tinctura de iod Mi-a zis sa ma sterg cu un betisor (de urechi), inmuiat in tinctura de iod, fff. des. Si sa nu mai umblu deloc acolo. M-am dat fff.des, desi ma ustura, am indurat un pic. si in doua zile mi s-a desumflat piciorul... Sunt fericita ca am scapat, ca nu mai aveam sperante... NU credeam ca cu tinctura asta scap cu ceva ieftin si bun!!! Acuma pot sa merg, sa dorm linistita,...
Ce bine! Am scapat de doctor!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si eu vin cu vesti bunicele.Nu ma mai dor degetele deloc.Nu am mai umblat la colturi,doar cat am taiat unghia drept.Sper sa creasca colturile alea si sa nu mai am probleme.

Adinnel ma bucur din suflet ca s-a ameliorat problema.

Pupici si multa sanatate

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Eu una te sfatuiesc sa mergi la un medic nu pedichiurista pt k nu stii ce poti pati.Cunosc p cineva care a mers la un medic foarte buna si problema s-a rezolvat.Important e sa mergi cat mai repede ca sa iti poti salva ungiuta altfel risti sa ramai fara ea

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florin-007 spune:

chiar azi am fost operat de panaritiu la degetul mare de la picior....am avut o gramada de puroi si m-au taiat fara anestezie ca spuneau ca nu are rost ca nu prinde la puroi...durerea a fost destul de mare...nu chiar de nesuportat...daca te relaxezi e mai bine ...da merita daca te gandesti ca scapi...

Mergi la inceput