Copilasi din 2002 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
crig72 spune:
lacri am vazut ca ai postat la subiectul cu scooby-doo.daca te uiti pe pozele mele o sa-l vezi pe scooby in albumul cu pozele de la Paste.daca iti place eu iti cumpar unul si ti-l trimit prin nepotul meu care mai vine prin iasi.Mariuca il are si pe Shaggy.O sa-i fac o poza.
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
criss1902 spune:
Am citit tot, tot .......
Noi suntem bine sanatoase, ne tinem de programul obisnuit.Fiecare cu serviciul lui.Ana zice de camin ca este "serviciul" ei.
De ceva vreme a inceput sa intrebe cand vine vacanta, cand sta si ea acasa sa se joace...
Mofturi si pretentii sunt si in programul nostru.Cred ca cele mai multe apar cand vine vorba cu ce sa se imbrace.Isi alege singura hainele , are lucruri pe care le doreste in fiecare zi si nu o intereseaza ca sunt murdare..
In rest, cred ca stam bine, este destul de ascultatoare in magazine iar cu mancarea nu mi-am facut probleme niciodata. Ana daca nu mai mananca inseamna ca s-a saturat.Daca ii este foame vine si cere(azi dimineata la 6.45 vroia mancare).
In schimb avem si noi o problema cu suptul degetelelor. Acum incercam sa scapam de acest obicei.Profit de niste bubite care le are pe un deget si i-am bandajat amandoua degetelele mari. Sper sa iasa ceva de aici.......
Gabbriela - Felicitari pentru cetatenie si sper sa depui juramantul pana cand plecati in vacanta
Lacri - pai ai cu ce sa te lauzi: baiat mare, frumos si harnic
Iman - bine ai venit
Hellene - Cum se simte George? Ati terminat tratamentul?Gata cu branula?
Sinzi_ana - David mai merge la gradinita? Cand vreau un pic de soare ma uit la pozele voastre..
Lucia - cum mai stati cu pufurile? Sunteti pe drumul cel bun?
Crig - Anei ii este foarte dor de mare, i-a placut foarte mult la mare.Ma tot intreaba daca am luat bilet.. Voi cand mai faceti o vizita pe aici pe la noi?
Anina - cum a fost in tabara?
crig72 spune:
criss imi doresc tare mult sa vin in vizita la Onesti dar e destul de complicat cu trenul.Din cate stiu nu e tren direct.Si daca nu e cu vagoane noi nu-mi vine sa plec cu Mariuca.
daca veniti la mare dati un semn.Cum e la gradi?
elena anul trecut n-ati venit la mare .Anul asta e in plan?
noi in weekend am fost pe plaja si Mariucai i-a placut foarte mult.Apoi si-a format un obicei.Mergem la o scena unde ii place sa cante la microfon(cand nu-l uitam acasa).duminica cand ne pregateam sa plecam de la scena a strigat la tati care s-a ridicat inaintea mea "sit down!!"Era tare nemultumita ca nu a stat suficient.
Abia astept spectacolele pentru copii.Este foarte frumos si sunt in fiecare zi in aer liber in Mamaia.
pup
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
crig72 spune:
Nina drum bun la Buzias !va pup pe amandoua si sanatate multa!
patatina mea
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Azi, avem serbare la gradi, de ziua mamei, care in vest se tine in mai.
Maine plecam la Buzias, revenim acasa pe 25 mai, dar aici pe forum, abia pe 29 mai.
Speram, adica suntem convinsi, de fapt, ca vom veni cu mai multe cunostinte si mai multa siguranta in gestionarea diabetului Cristinei. Vestea cea buna este ca vom merge impreuna cu mama mea, a a fost acceptata si ea in acest program, pt. ca ea este cea care se ocupa de Cristina cat timp noi suntem la serviciu.
Noutatile le veti afla de la Gabb, scumpa mea prietena, care ma va suna de cate ori va putea sau de le Elena.
Sinzi, raspunsul il gasesti la subiectul deschis de Admin.
Multumesc din tot sufletul ! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ceea ce va doriti !
Aveti grija de voi si puiutii vostri ! Sa ne "revedem" cu bine peste aproape 3 sapt. !
Va imbratisez si va pup cu mult, mult drag !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
katty spune:
Crig72, am vazut pozele cu Mariuca si am citit si povestea ei! Tulburatoare si emotionanta, dar m-am bucurat ca e bine si sanatoasa si va umple vietile! Sa fie sanatoasa printesa voastra! Am vazut postarea ta catre Lacri, si fiindca Andrei e pasionat de Scooby Doo, m-ar interesa si pe mine un Scooby. Cam la ce pret ar fi si cum as putea intra in posesia lui? Dar n-as vrea nici sa te deramjez prea tare!
Nina, am citit toate subiectele, fiindca sunteti in centrul atentiei, suntem alaturi de voi si ii doresc sanatate multa Cristinei si sa va intoarceti cu bine de la Buzias!
Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)
light spune:
Bine ai venit Iman! Sa iti traiasca cei 3 copii si sa fie sanatosi. Ce fumos trebuie sa fie sa ai 3 copii!!! E greu, imi imaginez, dar si multumirile sufletesti pe masura.Nicoleta multumesc mult de link. Noi suntem la terapia pe termen lung, adica cea individualizata. Iti imaginezi ca atunci cand am aflat de astm, am luat toate linkurile de pe google cu "astm" si am studiat. Asa ca sunt cam la curent cu toate, dar oricum multumesc pentru grija.Crig si pe mine m-a innebunit Liviu cu Scooby Doo. Vreau sa spun ca mai nou, seara la culcare ii spun povesti cu Scooby si prietenii sai la care adaug un al 6-lea personaj - Liviu. E efectiv innebunit dupa astfel de povesti.Nina drum bun si sa veniti cu vesti cat mai bune!Elena ce mai face George? Si-a revenit?Criss1902 multumim de intrebare. Cred ca e ok cu reducerea dozelor, mai avem putin si se face saptamana de cand a inceput si e bine, deci dupa inca o saptamana vom mai scadea o doza.A mai scos Liviu una taaaaaare de tot chiar acum. Se uita pe Prima la emisiunea MOnica Gabor si Irinel Columbeanu si cica:- Mama cu cine e? Cu gogomanii?Sanatate multa la toata lumea!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Nicoleta spune:
Servus.
Am si eu, ca orice mamica, temeri. Si una dintre ele este legata de faptul ca Stefan a avut scorul Apgar 7, avand circulara de cordon.
Pana acum nu am avut probleme, ar putea sa mai apara oare? Stefan e un copil vesel, istet.
Of, ce note au primit copiii vostri la nastere si la cate saptamani s-au nascut? Stefan, la termen.
Multumesc,
Nicoleta
light spune:
Liviu s-a nascut la 37 saptamani 2.650 kg si 48 cm scor 10.INsa stim un baietel de 2 ani care a avut la fel scor 7 si e un copil super sanatos, nu au avut nici un fel de probleme cu el de cand s-a nascut, doar cateva raceli, e grasut si mananca de toate, are o imunitate excelenta.Si uita-te la noi...Asa ca nu iti mai face probleme.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
katty spune:
Si al meu s-a nascut la 41 de saptamani, 4,150 kg, 51 cm, Apgar 9. Sanatos tun pana acum, cateva raceli si atat! Cum a zis si Lucia, nu conteaza acest scor decat la nastere!
Lucia, ce dolofanel ai avut! Sa traiasca si sa fie sanatos! Dar cum ai avut sarcina, mamico?
Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)