Copilasi din 2002 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
light spune:
Katty petrecere frumoasa la carnalval!Criss, noi ne gandim sa mergem la Campulung muscel de pe la 24 iunie, iar a doua parte la Slanic la salina. Apoi mai vedem in functie de timp si bani.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
sinzi_ana spune:
Nicoleta incearca sa iei vitamine...poate ai o lipsa pe undeva si de asta iti e foame!!!
Katy, e vorba de calutii de la manastire...am crezut ca erau calutii cuiva cunoscut...ca v-am vazut tare aproape de ei...hihi...
Criss, e bine si cu petrecere cu prajituri...eu inca nu m-am hotarat ce vom face maine!!!
Noi avem laptop...ne trebuie un comp...hihi...ca la noi se mai mananca la comp si tastatura asta nu se inlocuieste!!! haha...
Lucia, voi ce planuri aveti pt 1 iunie?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am revenit cu bine de la Buzias, mai experimentate si pline de incantare fata de ceea ce am intalnit acolo. A fost peste asteptari, totul, precum am mai zis fetelor la telefon. Va multumesc pt. grija voastra, sunteti minunate !
Cu exceptia schimbarii insulinei in ultimul moment, totul a fost super ! Cristina s-a simtit si ea, minunat, neintreband niciodata cand mergem acasa. Dorul de tati o apucase cu vreo 3 zile inainte de a pleca spre casa, cand incepusera sa plece din prietenii ei de joaca. S-au nimerit 7 copilasi cu varste prescolare, ceea ce a fost foarte benefic pt. fiecare. Toata ziua afara la joaca sau in sala de sport ori in camera de joaca. La toamna vom merge din nou, la recomandarea medicului care a ingrijit-o pe Cristina si abia asteptam, desi e foarte greu cu drumul pana la Buzias si inapoi.
Intalnirea cu Nicole a fost minunata ! Parca am fi prietene de o viata. Iar Nicole este o fata foarte energica si sufletista, exact ca aici, pe forum...nu se lasa pana nu duce la capat ce si-a propus.
Aici, avem cateva poze facute la Alba Iulia.
Cristina merge la gradi, deja, nu a vrut sa mai stea acasa. Va avea si ea serbare la sfarsit de an prescolar, unde vor recita si vor canta ceea ce au invatat peste an.
Ma bucur ca puiutii vostri sunt bine, regret insa, sa aflu ca Mira si fetitele ei sunt bolnavioare. Insanatosire grabnica si refacere usoara, Mira !
Cu scuzele de rigoare, Liviu, Lili si tuturor celorlalti sarbatoriti din luna aceasta, !
Sa cresteti sanatosi si voiosi, sa le umpleti sufletele de bucurie mandrilor vostri parinti !
Felicitari, dragi parinti !
Sinzi, multumesc din suflet pt. banuti, esti o scumpa !
Cand ramanem in pana cu testele, am sa apelez la tine, precum mi-ai scris.
Va imbratisez si va pup cu mult drag !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Nina, chiar te rog sa apelezi...
Mai am ceva pt Cristina...o sa le puna Crig la posta intr-un pachet!!!
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
Bine ati venit Nina!V-am vazut cu inghetzata si mi-am amintit de gatul Gabbrielei. Oare i-o fi trecut?Sinzi noi avem planurile cam incurcate. Azi trebuia sa mergem la desen insa a fost vant foarte puternic si am stat acasa. Speram sa mergem maine si de acolo mergem undeva cu prietenul Andrei a carui zi de nastere a fost pe 29, sa ne distram. Maine oricum, oricat de rau e afara, vin sa ne ia cu masina si alta e situatia.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
sinzi_ana spune:
Noi am fost la plaja azi...a fost o zi tare frumoasa!!! Nu foarte soare, adia si vantul si cred ca chiar m-am bronzat...hihi...
David ar sta numai in apa daca ar putea!!! Noroc ca aici are parte de apa din belsug!!!
La summer camp vor avea in fiecare zi jumate de ora de balaceala in piscine (dar mai mici)!!
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/550178285/2358363930087737923EGHsXF
am mai pus si eu cateva poze noi
Sinzi, Radusi David
David
irina_ina2000 spune:
LA MULTI ANI !!!
tuturor copilasilor, o zi superba, fara ploi si sa va bucurati alaturi de parintii vostri,
Anina multa santate si sa speram ca totul va fi bine de acum in colo.
Gabriela sper sa te fi refacut si tu si Julian si sa fi petrecut ziua ta de nastere asa cum ti-ai dorit.
Tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere "La multi ani !" cu ceva intarziere dar la noi programul e tare incarcat .
Eu de acum am intrat in febra cautarilor de solutii pentru vacanta deoarece am aflat ca nu se mai face deloc prin rotatie program pe vara la gradinitele de la noi din oras, la cresa unde am sperat ca vom putea merge peste vara intra in reparatii capitale si asa ca suntem efectiv in aer.Sincer nu se gandeste nimeni ce facem noi de pe 15 iunie pana pe 15 septembrie cu copii.
La Alexandru nu se face serbare de 1 Iunie dar am dat bani sa se cumpere cate ceva dulce si cate un suc pentru ei,ieri au venit cativa elevi de la Lic. de muzica si au tinut un scurt program artistic de care se pare ca toti copilasii au fost incantati, iar maine Alexandru va fi printre putinii copilasi selectati sa participe la un mars pentru apararea mediului.Chiar sunt curioasa cum se va comporta si ce va intelege din tot ce se intampla.
In rest suntem cat de cat sanatosi , dar mai tusim din cand in cand, dar si vremea e tare schimbatoare, cu mult vant si nu prea mai stii cum sa te imbraci si ce sa faci.
Sanatate , bucurie, petreere frumoasa si sper sa pot reveni cat de curand!!!!!
light spune:
La multi ani tuturor copilasilor, sa cresteti mari, sanatosi si puternici!!!!!Sinzi te-am prins! Ce cauti cu picioarele pe bancutza de lemn?
Nicoleta spune:
La muuulti aaaani!!! pentru copilasii nostri! Sa fie sanatosi si fericiti si noi sa reusim sa ii educam asa cum ne dorim.
Sa va distrati!
Nicoleta