casnicie fericita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

pt.SM bv:Ce pereche frumoasa sunteti si ce nunta grozava ati avut! Sa va iubiti mereu si sa fiti vesnic fericiti. Aveti copii?

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Multumesc, Dana 26! din pacate nu avem copii, eu am pierdut de curand o sarcina si trebuie sa asteptam pana prin august-septembrie ca sa ma refac complet si sa incercam din nou. Ne dorim insa foarte mult, cred ca vorbim zilnic despre asta!
Va doresc si eu inca multi ani de fericire!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Simona imi pare foarte rau pt sarcina pierduta,D-ZEU sa-ti dea putere sa treci peste asta ,sa nu-ti pierzi speranta si sa fii optimista.

Cati ani ai?
Mai vb si te poti baza pe mine

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Simona,
Sunteti intr-adevar doi frumosi! Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si darul cel mai de pret: un copilas sanatos si frumos ca si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Si noi am avut greutati, mai ales in primul an de casnicie, dar ne-a ajutat Dumnezeu si am trecut peste toate. Chiar si acum ne mai certam (avem noi motivele noastre!), dar ne iubim si suntem cei mai buni prieteni... Iar dragostea noastra creste cu fiecare zi si datorita puiului nostru, pe care il idolatrizam... Si cum sa nu fim fericiti cand eu sunt mamica, iar el e taticul acestui minunat pui de om?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/despina55414/my_photos

Mergi la inceput

Dana26 si Anp, sunteti foarte dragute! Eu am 28 de ani. Anp, aveti un baietel superb! m-am topit toata vazandu-l! Dana, tu ai bebe?
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Frumos subiect!
Raspunsul simplu e DA! Sunt fericita pentru ca ma face asa zi de zi! Sunt fericita cand ma alearga prin casa, cand adormim imbratisati, cand ne trezim si ne privim minute in sir, cand ma suna de 12 ori pe zi, cand sufletul imi arde de dorul lui in timpul zilei, cand stam seara ore bune si vorbim cate-n luna si in stele, sunt fericita ca e un om integru, talentat, muncitor, protectiv si extrem de tandru.Sunt fericita pentru ca el e fericit! Sunt fericita ca am avut sansa sa ne intalnim si sa ne descoperim! Si pentru asta multumesc zilnic!
Sunt fericita!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Am un nazdravan de 3ani si o luna ,poze nu am inca, dar o sa fac in curand.O zi minunata sa aveti!

DANA

Mergi la inceput

Dana, sa va traiasca nazdravanul! Abia astept sa-ti vad si eu pozele! multumesc pentru gandurile bune!

Cat ma bucur sa vad atatea femei fericite!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Si eu pot spune ca SUNT FERICITA! La noi a fost in primul an mai greu pana ne-am acomodat, dar suntem casatoriti de aproape 8 ani si prieteni de 11 si pot spune ca inca ne simtim atrasi unul de altul, ne uitam unul dupa altul, ne trimitem mesaje. Si cand suntem singuri (mai rar se intampla), fara copii suntem ca doi porumbei. Colegii imi tot spun ca mi se citeste fericirea pe fata. Ma simt implinita aproape la maxim, ne iubim, ne respectam, avem doi copii minunati de care ne bucuram in fiecare clipa si vom mai avea un bb in septembrie (speram sa iasa bine analizele si sa nu avem probleme) de care suntem tare bucurosi. Suntem prieteni, confidenti, el este persoana cariua ii pot spune orice, nu imi este frica, ca nu ma lasa, ca nu ii convine. Asa ca ce imi pot dorii mai mult? Doar sanatate si intelegere, ca restul vin ele. Sa stiti ca si eu ma simt o norocoasa, iar sotul meu imi spune ca si el simte la fel.
Si eu ma bucur sa vad ca sunt totusi persoane fericita, intr-o lume asa gri, unde mult mai multi oameni sunt nefericiti decat fericiti.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput