Nunta in Cluj

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cum adica au aparut poze in reviste?La cine,unde,cum,cand????

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am auzit aici pe forum, nu mai stiu exact unde ca respectiva si-a scos pozele din cauza ca i-au fost folosite.Oricine are acces la ele asa ca se pot intampla multe din pacate.

Mergi la inceput

Alynutza, ti-am trimis niste poze, sper ca ti-am scris bine adresa, daca ajung ok da-mi si mie de stire.Ma duc sa beau o cafea ca sunt tare adormita azi....Maine ma duc sa dau o proba de job la un cabinet stomatologic,am emotii cu toate ca am mai lucrat in domeniu,dar no.Tineti-mi pumnii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si nu i-a dat in judecata?Doamne,ce chestie....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

kitzy, n-am primit pozele. Ai pus liniutza jos intre a si aly23? Ca nu e vizibila din cauza ca subliniaza toata adresa.

Ramonella, nici eu nu stiu povestea decat din auzite, dar nu cred ca in Romania au oamenii de rand timp, nervi si bani sa dea in judecata revistele. In SUA e altceva, sunt avocati specializati in asa ceva, care incearca sa-ti obtina cat mai multi bani despagubire, ca-s platiti pe comision.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Am ceva probleme cu mailul, nu stiu daca o sa le primesti, dar mai incerc eu

Mergi la inceput

N-am fost pus liniutadar acuma da.

Mergi la inceput

Ti-am trimis acuma doar 2 poze ca taaaare greu le trimite si n-am mai umblat la format sa le trimita in 2 timpi si 3 miscari.Oricum,iti poti face o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

kitzy, am primit pozele. Ai fost o mireasa frumoasa si tu, cu o rochitza frumoasa . Sa fiti fericiti!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Merci de compliment.Adevarul e ca suntem foarte fericiti, acelasi lucru vi-l doresc si voua.

Mergi la inceput