Nunta in Cluj
Raspunsuri - Pagina 4
clau77 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Clau, misiune indeplinita. Ai poze cu pantofii bej pe care i-am vazut mai jos:
pantofi
44 aveau, dar 45 nu. Pretul se invartea pe la 1 mil.
Sambata i-am gasit si costum la iubi, asa ca am scapat de o grija.
O saptamana buna!
nunta noastraTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Alynutza multumesc muuuuuuuult. Esti o dulcica. Poti sa-mi spui(daca nu e prea mult)insa la care dintre magazinele pe care mi le-ai indicat se gasesc pantofii fotografiati?
Te
Alynutza spune:
Am facut poze doar in doua magazine, pentru ca gasesti cam aceleasi modele in toate magazinele. Unde am fost eu sunt toate in piata M. Viteazu, unul de pe stradutza de langa Germanos/Fierul (se numeste David Ferenc), cum dai coltul dupa Germanos (scuze expresia "dai coltul" dar nu gasesc alta) primul magazin, cobori 2 trepte. Al doilea e pe partea cu Napolact (tot in M. Viteazu), cum mergi dinspre Napolact spre intersectia cu Baritiu (statia de tramvai), este un magazin numai cu pantofi, genti si curele. Si tot in M. Viteazu gasiti si magazinul Caprioara, pe partea cu Germanos si Benvenuti.
Si pe Bolyai Janos (stradutza care da de la magazinul Sora in bld. Eroilor) gasiti vreo 3 sau 4 magazine cu pantofi, am vazut barbatesti bej in magazinul cu casa de schimb (ti-am mai zis despre asta).
Daca mai ai nevoie de lamuriri, spune-mi.
Ti-a placut macar unul dintre modele?
PS: gasesti o harta a Clujului pt orientare la http://www.cluj4all.com/
nunta noastra
clau77 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Am facut poze doar in doua magazine, pentru ca gasesti cam aceleasi modele in toate magazinele. Daca mai ai nevoie de lamuriri, spune-mi.
Ti-a placut macar unul dintre modele?
PS: gasesti o harta a Clujului pt orientare la http://www.cluj4all.com/
Alynutza, multumesc inca o data. Da mi-au placut si sper sa ma descurc.
O sa incerc sa vorbesc din nou la Sal. G. sa vad daca nu a ajuns cumva rochitza mea de miresica (desi mi-au zis ca o sa ajunga pe data care a fost stabilita initial, deci NU MAI REPEDE DE 15 iunie)si sa mergem atunci si dupa pantofii de mire.
Pupici
Alynutza spune:
A, deci voi oricum veniti in Cluj dupa rochitza ta... Atunci e ok. Oricum, magazinele de care ti-am zis sunt toate relativ aproape de bld. Ferdinand unde e si salon G.
Tin pumnii sa gasiti ceva frumos. Daca te mai pot ajuta cu ceva, sa-mi spui.
nunta noastra
kitzy spune:
Si eu sunt din Cluj! Am avut nunta in 2005, a fost de vis......... ca si la oricare dintre noi, nu? Alynutza, ai fost o mireasa superba.Daca va pot ajuta cu ceva....spuneti.
RAMONELLA spune:
Hellooo!!!!
si eu sunt din Cluj!!!
Am avut nunta anul trecut.
daca pot sa va ajut cu ceva....
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
nitzuc spune:
Buna Ramonella. Si eu sunt din Cluj, in cautare de foto si cameraman, Dj si altele. Cineva din cluj mi-a dat deja o recomandare dar as mai vrea. Ai fost multumita de fotograf si cameraman? Mi-l poti recomanda? Cam ce preturi si ce include? Stii daca se deplaseaza si inafara localitatii, ca eu am nunta pe 22 sept 07 in Turda. De unde ti-ai luat rochia? Scuze ca te bombardez dar deh, daca te-ai oferit?
Te-am pupat
RAMONELLA spune:
nitzuc nu-i nimic ca ma bombardezi cu intrebari,imi face placere sa-ti raspund.Pozele mi le-a facut un fotograf care lucreaza la un ziar.E super profesionist.Ne-a facut 1000 de poze digitale,iar 200 le-a pus in album.Dar imi pare rau,nu mai stiu cat a costat,nu cred ca a fost exagerat.Cameramanul e prieten cu el,ne-a facut si cd si caseta.Si el e profesionist si am fost multumiti de el.O sa-ti trimit nr de tel al fotografului,el il stie si pe cameraman.
Cred ca ar veni in Turda,de ce nu???Poate iti va cere putin mai mult.
Rochita am inchiriat-o de la salonul Gabriela,cu 9 milioane.Am vrut s-o cumpar,dar era 900 euro.Si atunci mai bine am inchiriat-o,oricum eu am fost prima care a purtat-o.,caci era din colectia noua.
Daca mai vrei sa stii ceva,poti sa ma intrebi,imi face placere!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Alynutza spune:
kitzy, anul asta am fost doar eu si tweetymem, care n-a mai dat de muuuult nici un semn de viata. Nu stiu de ce, doar nunti sunt destule si in Cluj. Poate nu sunt prea multe clujence nemaritate pe forum...