Aspirante optimiste - 199
Raspunsuri - Pagina 7

sorceress spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Fetelor, imi dau si eu cu presupusul...oare dereglarile astea de CM nu au aparut de cand v-ati propus sa aveti? Sau de cand va urmariti TB? ...sau de cand gandul asta va macina? Psihicul conteaza foarte mult in asemenea situatii...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
posibil
da e posibil sa ma fi "dereglat" de cind cu clomifenul? La mine vine la fel si in aceeasi cantitate, doar ca in ultimele zile e altfel..(culoare, viscozitate)...va spun sincer, nu mai am resurse..am devenit asa de stresata de orice chestie ce nu apre normala. Blocaj psihic se numeste si nu pot sa trec peste...

antosit spune:
fetele!
SORCERESS hai iubita capul sus...ce ai uitat aici este locul optimistelor!Eu iti trimit o si un
!
Mai fetelor de LIANA stie cineva ce mai face, nu a mai scris de mult si mie una imi lipseste tare mult "stilul" ei!Fatalicutica mai da si tu un semn de viata!
Cum eu nu am nimic nou sa va zic (dar nici sa stau dupa perdea nu imi vine)....stau aici pe capul vostru!
-ici tuturor.

Mica-mica spune:
Neata fetelor!
Valicutza ce mai faci ?
Eu am fost la dr. si mi-a dat sa iau 7 zile duphaston sa-mi vina CM si sa ma duc la el cu rezultatul radiografiei ( sa turceasca ), pentru prolactina marita. Ati mai facut radiografia asta ? Cand am fost la endocrinolog...el mi-a dat sa fac RMN...dar sunt niste preturi ...ma gandeam sa fac doar radiografia...ce parere aveti ?
O zii buna!

valicutza spune:
fetelor fac f prost.cum v-am zis z44.nici urme de rushi si aseara am facut pe la 9 un test,negativ.
am fost de dimineatza la spital,si mi-a facut test cu prima urina si ma duc dupa rezultat tocmai sambata.
ce ma fac eu pana sambata.?ca innebunesc de nervi ca nu stiu ce e cu mine.
vreau si eu un bebitz

ayna spune:
Salutare la toate aspirantele
Valicutza fruntea sus si sa ai credinta in continuare ca visul nostru o sa indeplineasca la un moment dat. Stiu cum te simti si te inteleg ca esti dezamagita, mergi la medic si vezi ce zice totusi perioada de intarziere este destul de mare.
Va si sa auzim vesti bune.
Corina

mcrissa spune:
Buna dimineata!
azi parca mi-a disparut tot optimimul.sunt Z32 si am facut de dimineata un test, care a iesit foarte negativ.dupa toate simptomele pe care le aveam speram mult ca testul va iesi pozitiv.parca nu mai am stare si nu stiu incotro s-o apuc ca sa treaca mai repede timpul pana voi vedea doua liniute pe test.de obicei eram tare optimista, dar azi am moralul foarte scazut
mica-mica eu stiu ca dupa o radiografie nu e bine sa ramai insarcinata cel putin 6 luni.efectele radiatiilor raman in organismul tau si-l afecteaza pe bebe.
Mcrissa

carmencyta spune:
buna dimineata ,fetelor.
eu am inceput tratamentul cu diane35 si ma ingrijoreaza ceva.sunt in a doua saptamana de pilule si inca ma mai doare burta ca la ciclu,numai ca nu atat de tare si in reprize.oare ce ar putea fi?nu am mai patit asa niciodata.

Carmen_Marieta spune:
'neata fetelor..Valicutzaai asteptat atat acum pana sambata va fi poate mai usor .Oricum suntem alaturi de tine..

valicutza spune:
multumesc fetelor pt incurajari si suport.
oricum tb sa astept pana sambata ca nu am ce face,dar sunt atat de trista.
pupici dulci si bafta multa.
vreau si eu un bebitz

bubulina1 spune:
Neata tuturor! Si pupici celor care sunt suparate , ca sa treaca mai repede.
carmencyta, te rog sa-mi zici de ce iei AC? Simptomele tale sunt departe de a fi normale, eu am luat mult timp AC, dar nu am avut efecte secundare...
Speranta moare ultima!