Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125
Raspunsuri - Pagina 12
bubuleana spune:
ia uite ce am vazut: lipsesc o saptamana si au si aparut doua gravidutze, daca stiam plecam mai mult timp ![]()
FELICITARI pentru Catalina si Cristinna!!! Va doresc multa sanatate si sa va tineti bebelushii sanatosi si frumosi in brate peste 8-9 luni!!! 

bubuleana
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Am revenit si eu , dupa ceva timp... v-am spus ca de aproape 2 sapt am 2 job-uri, asa ca plec dim si ajung acasa seara... franta.
Miro
ca te-ai gandit la mine! Ti-a trecut raceala?
Amely, nici eu nu prea am noutati... de fapt nu mai am timp sa ma monitorizez, temp. alea, alea... asa ca iau o pauza...
Lachi
, ma bucur mult ca ati reusit sa faceti imprumutul! O sa fiti cu totii mai fericiti, mai ales Lachi!
Bubuleana
frumoasa vacanta! Tinem pumnii, poate iei exemplul lui Ingeras!
Poze1Poze2
adela achim spune:
Lachi felicitari pentru casa
Eu cred ca ar fi bine sa faci o vizita la medic,pentru hemoragiile pe care le ai,nu e normal sa ai ciclu asa abundent 
Bubuleana cu asa concediu,sigur ne vei da o veste buna 
catalina pozele sint superbe,sa va traiasca Biencuta si sa va bucurati de ea
,si unul
pentru Bianca;si pe finuta mea tot asa o cheama...
Eu glorioasa zi 2...
VA 

ADELA
Liana30 spune:
cata sa'ti traiasca Biencuta..pe zi ce trece se face si mai frumoasa..la fel ca mama ei..
bubule bine ai venit din vacanta!!
felicia

"Nimic nu-i imposibil!"
felicia_ spune:
Adela, imi pare rau ca si nu reiei numaratoarea...te tii cu Lachi de manuta, se pare....

Poze1Poze2
Bianca B spune:
Bubuleana bine ai revenit, citind randurile tale mi s-a mai descretit fruntea. Ma bucur pentru voi copii
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
motzunica spune:
Bubuleana, bine ai revenit, sper ca si cu bb la purtator! ![]()
Lachi, te anunt, imediat ce aflu ora la care ajung aci.
Felicitari pt casuta. Acu, la casa noua, musai vine si bb! 
Cata, printesa sa-ti creasca mare si sanatoasa!
bubuleana spune:
felicia, adela achim, liana, Bianca B, motzunica: 

dragutele mele, va multumesc din suflet; nu stiu inca daca ne-am intors trei sau nu... oricum daca suntem tot doi, vom ramane tot asa fericiti si vom repeta experienta inca o data sau de doua ori anul asta ![]()
bubuleana