Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am plecat acasa... sunt congelata... a fost bine la evaluare, deci o luam. Ma doare burta de innebunesc. Il iau pe javrone si o tai acasa.
Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachiii ma bucur!!! felicitariii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Lachi FELICITARI si sa ne chemi de casa noua
Liana si noapte buna

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si eu ....si eu ma bucur pentru voi.
3 camere peste 1000 de euro? Asta-i tampit?

cel mai tare ma bucur pentru lachi ... o sa aiba si el unde zburda si mai ales o sa fie aproape de tine ... si la lucru si acasa. Bravo.
Sa-i cumperi un os mare si sa i-l legi cu funda rosie.

Mishuleeeeee pe unde umblii? Nu mai dai pe aici ... mai nou stam pe pagina a doua zilnic. Liana la fel someaza ... ce se intampla cu subiectul asta? Nu se mai monitorizeaza nimeni? Nici macar o temperatura mica acolo? Mi-ar parea rau sa se piarda subiectul asta. Aici mi-am facut veacul aproape 2 ani de zile.
Haideti fetelor ... mobilizarea.
De MOana nu s-a mai auzit de mult ceva ... si ar mai fi atatea fete ... dar ma pierd daca incep sa le insir.
Va pupa fata cu mult drag.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da Miro... si eu ma gandeam ce-o fi cu fetele. Eu macar am o scuza: chiar nu am noutati. Astept sa-mi vina CM si sa-mi incerc norocul prima luna dupa laparo. Intre timp studiez metodele de stopare a endometriozei (stiu ca e degeaba, dar macar NU MA LAS)Cam asta ar fi in 3 cuvinte...

Va pup pe toate si va tin pumnii, celor care testati zilele astea, sa trageti lozul cel mare II

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc fetele pentru toate raspunsurile. E adevarat ca si eu ma speri din orice avand in vedere istoria de anul trecut. Dar ma alin cu gandul ca nu e deloc cat de rau era atunci.

Cristinna, linisteste-te, te rog mult! Anul trecut cand am ramas insarcinata (cu gemeni) nu aveam NICI UN simptom. Nu am avut pana la 7 saptamani. Nu e obligatoriu. Stai linistita.

Ingerash mama pai vreau sa iti spun ca mie mi s-a ivit o burtica deja si am numai 4 saptamani. Bine, eram f slaba dar totusi mi se pare devreme ... sper sa fie ok. Abia astept ziua de marti.

Va pup pe toate si astept numai vesti bune!
Mishu, nu mi-ai zis ce mai faci?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betoanaaaa e aci..de monitorizat a monitorizat'o grasu
acu asteptam..sa trecem hopul..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna, dragutele mele!!
M-am intors din vacanta mai relaxata si linistita ca niciodata... sunt foarte fericita, am petrecut o saptamana superba intr-o continua aventura: safari in desert cu jeep-urile, plimbari pe camile, degustare mancaruri arabe (m-am ingrasat 2 kg dar a meritat), plaja, soare, palmieri... a fost superb. Desi mi-am luat lenjerie sexi la greu n-am apucat s-o folosesc nici macar o data ca am avut amandoi o pofta de si ne-am iubit ca nebunii in fiecare zi!!! am uitat si de bebe si de orice, nu ne-am mai vazut de cat pe noi doi si marea, ne-am indragostit din nou unul de celalat, ne-am savurat pe indelete, nici macar nu am mai stat cu picioare pe pereti sau perne sub fund... am uitat de toate si doar ne-am iubit! Unde mai pui ca am fost in vacanta exact in perioada ovulatiei Acum nici macar nu mai imi doresc bebe cu atata disperare, cand o fi, o fi! in plus am luat o decizie importanta si pe plan profesional... o schimbare majora... sunt foarte incantata de proiectele viitoare ... in fine vacanta m-a ajutat mult de tot pe toate planurile
mi-a fost dor de voi, va pup dulce, dulce
PS acum voi incerca sa recapitulez ce-ati mai scris, sa vad ce s-a mai intamplat pe aici

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am intrat si io sa va arat citeva pozici de la botez, sa va zic sarcini usoare la gravidute si la aspirante da-ti bataie ca e vreme afara de facut copii! Pup fetele perseverente!

poze nou noute - ma joc la inventia mamei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat sa va zic..azi mi-a revenit cm..dupa peste 1 an de absenta...acum vom folosi metoda calendarului, iar daca da gres, facem si bb 2!

poze nou noute - ma joc la inventia mamei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput