Cluj rulz (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetelor

Alexa Ioana eu vreau sa te felicit pt printesa, ma bucur ca o aveti langa voi, va doresc sa va bucurati de ea. Ce varsta are, ai poze cu ea? Poate ai mai zis si n-am fost pe faza :)

Stelistelor comentarii, pareri despre etapa asta?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Flavia, mie si de-mi dai in cap eu zic ca nu a fost vine Stelei la Bistrita. Era evident dezavantajata. Pacat pt. psihicul lor si asa . Mai au o restanta, nu?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Ma mai tineti minte ?Am cam chiulit de pe aici dar v-am citit din cind in cind si am mai vorbit cu Roxi despre voi.
Le multumesc celor care s-au interesat de mine si va promit sa semnez condica macar zilnic .
Despre noi ce sa va spun......Darius a fost cam neglijat in perioada asta trista si mi se pare ca si-o luat-o in cap , zbiara ff usor in speranta ca obtine repede ce vrea numai sa ma lase in pace.Deja e obisnuit asa si daca-l las sa plinga, plinge si ora intreaga.
Oare o fi caracteristic virstei sau vrea el mai multa atentie?
E destul de greu ca inca nu vorbeste foarte multe decit citeva cuvinte si nu intodeauna ma prind cind vrea ceva.
Eu m-am apucat sa lucrez si cred ca imi simte si mai mult lipsa dar sper sa ne obisnuim incet incet cu noua situatie.

Voi va mai intilniti miercurea? Sper ca da ....ca tare mult as vrea sa vin si io...
In concluzie , daca inca nu e stabilit nimic pt miercurea asta tare as vrea sa va vad , deci VRETI SA VENITI MIERCURI LA MINE ?

In cazul in care sunteti de acord da-ti PM pt adresa sa nr de tel.

Va pup si plec sa mai lucrez cite ceva

Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

flavia multumim pentru urari ! pitica mea are 8 luni si e o dulce si o scumpa si o cumintica ! ne'a schimbat viata total, si niciodata nu am fost asa de fericiti !
poze as prefera sa nu pun inca pe net... eventual iti trimit pe mail daca vrei...
(stanca o sa rada de mine la faza asta... dar stie ea ca io's mai paranoica )

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Pentru inceput va urez sa aveti parte de o saptamana frumoasa,fara prea multe griji si cu copii cuminti si veseli!

Carrie,am vazut niste gecute frumoase laZ,scorurile sunt cam pe acolo pe unde ti-a spus si Roxana.Una care mi-a placut mie ,de ex. era 120 ....mult pt o geaca de primavara.

Tuchi,Ze un mag.cu hainute pt copii(dupa cum ti-ai dat seama),deschis in Galeriile de pe str. cu Centralul(catre Melody),mai precis ....vis a vis de Kenvelo.

Daniela Boca,ce fain de tine,te cred si eu ca v-ati relaxat fara copilas langa voi,si apoi de la Belis ,unde e atata liniste si aer curat n-ai cum sa nu te intorci cu bateriile incarcate,nu?

Fetelor ,ieri am vazut 3 copilasi dragalasi,ale caror mamici scriu pe acest topic.Dimineata l-am vazut pe bebita Flaviei Mariei,era cu tati in parcul din Manastur.La un moment dat ,Sarah a primit si o jucariede la sotiorul tau....iar dupa masa,in Parcul Central l-am vazut pe Darius,al Mihaelei Ema[,tot cu tati la tobogane si fetita Ancuzzeicare era cu ambii parinti.

Merg sa-i dau papa fetitei si sa o culc....incerc sa revin mai tarziu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!
Mihaela Ema, am pove azi cu roxana si mi-a zis de planurile pentru miercuri.....si cred ca venim si noi!!!

No, fetelor, azi am fost in oras, si am prins-o pe Mariana doar cat sa-i fac cu mana din autobus (era cu ambii pruncutzi)...si dupa aia am vrut sa beau si io o cafea si sa stau la o poveste cu cineva drag, da' Roxa n-avea timp, Simo era in Bucuresti, Oana prea departe....ntz, ntz, ntz...si dupa ce-am colindat varii magazine am venit bosumflata acasa....ca nu-mi place singurica prin oras!!!!

Roxa, btw, n-aveau la setino bascutze nr. 50-52, sa-mi placa...si pana la urma am luat o rochitza de vara-plaja, care are bretele incrucisate in spate si un costumas de baie absolut delicios...si-am vazt sandalele de la gia moretti si mi-au placut ...mai fac o scurta prospectie si daca cu gasesc altceva sigur le iau pe alea!!!

Svety, daca-ti zic io ca dai burta jos....io-s plata ca Olanda, deja de 1 an.....pe la 9 luni-1 an incep sa se retraga suncile!!!!! Bafta la deburtizare!!!

Cristiana, va tinem pumnii pt. Theiutza, maine.....tare mult m-am gandit la voi, ca-s proaspar trecuta prin spitale......noroc ca mergeti la alt "raion"....

Mariana, si noi am fost ieri la padure cu tot familionul....pacat ca n-a fost vremea excelenta!!!! Cand mai iesi prin oras???

Va las, ca doarme fata, si trebuie s-o transport in pat!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Danutzu meu doarme de vreo 20' si am trecut aici, apoi ma reped in bucatarie sa pregatesc papa la tati pe cand vine. Dupa ce se trezeste iesim iar afara.

Ia explicati-mi si mie ca-s mai proasta si nu stiu, de ce teama asta cu poze pe DC?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ca v-am gasit pe pg 3!

Svety, scumpa de tine! Sa inteleg ca te muti la tara cu socrii???? Groaznic! Nici eu nu stiu cum as trece peste o chestie dintr-asta.
Legat de "aia" groaznica care atarna peste taietura: bineinteles ca o mai am ; si chiar azi dimineata am "admirat-o" in oglinda si mi-a venit sa ; din cauza eu nu mai pot sa pot bichini; eu sunt in proces de slabire; sper sa se mai retraga (ca a scazut mult); daca nu...astept sa ma imbogatesc ca sa-mi fac operatii estetice.
Cezariana lui Stefan a fost de urgenta; nu a vrut flacaul sa se angajeze pe traseu. Iar al lui Simon, logic, pt uter cicatricial. A ta pt ce s-a facut?
M-am gandit care icon il vreau la Stefan: sa-l pui pe asta ca avem fffff mari aptitudini

Am fost la celebrele galerii Ferdinand. Arata super inauntru...dar mori incet ce preturi sunt! Am fost numai la copii (era tare pe fuga!) si am vazut un tricou de vara pt Stefan cu 45 ron...am fugit de acolo ca mi-era frica sa nu ma oblige sa-l cumpar

Alexa Ioana, cu iti zic, dar eu nu am stiut nimic despre fetita voastra! Am inteles bine, nu? Acum ati infiat-o? Felicitari!

Mihaela, bine ai revenit! Cum e mama ta acum? Venim cu placere la voi, numai ca ar fi mai bine sa ne vedem in aer liber (propun iar Gradina Botanica!!!) daca nu ploua. Iar daca ploua mergem la voi, ok?
Abia astept sa ne pove mai multe despre job, despre Darius.

Creola

gashca!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

svety, io's bleaga ca ma exprim in 2 peri ... inca nu mi'a iesit sentinta definitiva la adoptie, si ... (si la faza asta o sa rada stanca de mine ) da' inca mi'i frica sa nu mi'o ia cineva .
mda... paranoia ii in floare la mine... poate mi'a trece si mie intr'o buna zi... da' pana atunci, fiti bune si intelegeti o biata mamica,,, care inca nu stie pe ce lume ii
mariana alexa mea e cu un piculet mai mare ca simon al tau

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

am trecut doar sa semnez cronicutza..

dupa doar 2 zile de gradi Norbert s-a racit si am stat acasa cu el sper ca maine sa-l pot duce din nou....e groaznic 2 zile gradi - 4 zile acasa

si am mai trecut sa ma laud ca am si eu o "stelutza"

Cristiana va tinem degetele incruciste pt. maine...sa scapatzi cat mai repede...

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput