Cluj rulz (50)
Raspunsuri - Pagina 10
ad_rianna spune:
Sigur nu ne mai tineti minte dar mai "bantui" si eu pe aici atata timp cat imi permite timpul si nazdravanii
Acum sunt la serviciu si nu prea am timp decat sa va intreb: Stiti cumva cate veva despre cresele de pe Tazlau si Meziad? Din Manastur?
Ca as vrea sa-i duc pe copii din toamna la una din cresele astea doua pt. ca e foarte aproape de noi, insa nu stiu nimic despre conditiile de acolo. Asta in ideea ca e un efort financiar prea mare pt. noi sa duc 2 copii la o cresa particulara, chiar daca asta a fost initial dorinta mea
Va multumesc mult, m-ar ajuta orice informatie
Adriana & Bianca si Tudor
mariana tache spune:
...pe fuga ca am treaba!
ole ole! E super vremea!
Ne vedem in gradina botanica la ora 18 pe langa cactusi!
Sa veniti cat mai multe!
Creola, avand in vedere ca ne vedem in gradina la aer, eu zic ca e ok daca veniti si voi!
Svety, vremea tine cu noi
Simona si Roxi bine ati revenit!
Oana, Roxana, ce pacat ca nu puteti veni la intalneala...bizi uimin
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Stanca, eu am net prin retea de cartier; sunt 2 tipi fff seriosi iar netu` merge f bine; si platesc 20 ron/luna (gratis!); daca vrei ii intreb cum stau cu reteaua prin zona voastra.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana te rog sa vorbesti.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Creola spune:
Multumesc Marianapt raspuns.Ramane sa ne vedem mai tarziu.Si eu sper sa cunosc personal cat mai multe dintre fete!
Poze
mariana tache spune:
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana ce a fost asta?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
mariana tache spune:
Stanca, doar verificam zona . Abia astept sa ne vedem in gradina!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
impreuna spune:
da pe mine ma mai tineti minte?
ad_rianna eu nu stiu cu ce info despre crese sa te ajut, dar iti zic bine ai revenit:) Ce-ti fac piticii? Cred ca deja au crescut
roxaniceo ti-am trimis un PM cu niste intrebari urjente:)
asi eu am net prin RDS si telefon si suntem foarte multumiti, ca netul merge f bine iar la tel vorbim mult si ieftin (nici minutele gratuite nu le consumam:)
Mi-ar fi placut sa vin cu voi la gradina, dar sper ca data viitoare ca sunt cu musafiri.
Flavia (sotie si mamica fericita)