Gazde la mare!

Gazde la mare! | Autor: canceuadriana

Link direct la acest mesaj

Se apropie zezonul cald si as vrea sa mergem la mare cu fetita noastra in varsta de 10 luni.
As dori sa va rog sa-mi recomandati niste locuri unde ne putem caza( gazde,ap sau case de inchiriat) pe litoralul romanesc, sau chiar si situri unde pot gasi asa ceva.

MULTUMESC!

http://community.webshots.com/myphotos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

Acum depinde unde vrei sa mergi si ce conditii. Eu am fost anul trecut fara sa imi planific la 2 Mai. A fost pentru prima data si aveam impresia ca fiind atat de aproape de Vama Veche nu o sa imi placa prea mult, fara suparare, dar nu prea sunt genul. Si sincer mi-a placut aici, si cred ca pentru o familie care vrea sa isi incarce bateriile, si mai are si un copil mic e super. Eu am fost la gazda, nu era f. departe de plaja, era curat si oamenii erau chiar de treaba.Mie mi-a placut, dar daca stai mai mult de 1 saptamana incepi sa te plictisesti. Adica 1 zi era cam in genul: sculre, mers la plaja, erasa-masa de pranz, mers la gazda ( somn de pranz, citit o revista, jucat o carte - depindede cum aveau chef si ceilalti cu care eram), plaja , mers la masa la terasa , iesit pe faleza sau cu masina dadeam o fuga pana in Mangalia sau Olomp.
Daca te imtereseaza sa ma anunti si iti dau nr. de telefon al d-nei de acol, care era destul de vorbareata daca vedea ca se poate si cand am plecat mi-a dat rosii din gradina ei.Eu daca ar fi sa mai vreau sa merg acolo m-as duce cu placere la aceeasi gazda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Mari,
ma intereseaza pe mine. Da-mi te rog un mesaj cu numarul de telefon si cam cat v-a costat pe voi anul trecut.
mersi

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mari,vreau si eu adresa,nr. de tel. si cam la ce preturi se ridicau camerele duble...eu vreau sa merg cu cei doi copii si vreau un loc mai linistit nu in nebunia din statiunile mari!Te rog mult,da-mi un PM.!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Doresc sa va intreb daca stiti locuri de cazare in Costinesti.

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

doris noi 2 ani la rand am stat in costinesti www.plaja.ro/vila_viki_costinesti.htm" target="_blank">aici

ne-am simtit foarte bine,oamenii sunt de treaba,poti servi si masa la ei.tanti ne-a intrebat daca vrem sa servim,nu o faceam in fiecare zi.dar daca voiam ne pregatea.oricum ne spunea inainte ce este de mancare la pranz in ziua respectiva.in fiecare zi facea curat in camera,o data la 2 zile ne schimba prosoapele iar lenjeria de pat cred ca de 3 ori in 10zile .apa calda si rece non-stop iar ca sa facem plaja traversam numai strada.noi am avut geamurile pe partea din spate,fara vedere la mare,cu tv in camera iar pe balcon sezlonguri.masina am parcat-o in curte si nu ne-am facut probleme.aveau niste dulai de care nu trecea nimeni.
in primul an am fost cu o familie cu un bebe de 3 ani si le-a dat voie sa incalzeasca lapticul bebelui la bucatarie.daca mai vrei amanunte intreaba-ma.

Mergi la inceput