Clubul nurorilor (46)
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
Slaba miscare, maine ne mobilizam ca vin fetele harnice la servici:)
Mai e cineva prin zona, sa stiu sa nu vb de una singura
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
'mneata! ink nu le-am vazut, dar... felicitari pt verighete, Aly, sa le purtati sanatosi!
Fetelor, sunt fericita rau! AM CATEL !!! SCuze k "urlu", da' abia asteptam sa va spun! Noi voiam 1 cutu de paza, sa luam de la puiu de la munk...si pana sa merg eu sa-i vad, vineri seara a trecut prin fata portii un cutu... mic, de 2 luni.. are o fataaaaaaa... dulce-foc! Doamne, mor dupa el! Si l-am bagat in curte, l-am linistit, l-am pupat, ne-am alintat reciproc, i-am dat sa pape...si de atunci... eu sunt stapana lui... si e destept foc: a prins o ura pe soacra-mea, mama-mama! Ca il necajeste nu-l lasa sa manance...si cik "ma atak" si tutuloiu' ma apara... Oooof...zilele astea aproape numai cu el am stat...facand pe cineva gelos...
Asta 1...
2: gata sopingu'! da' tb sa asteptam pana la sf lunii cu comanda pt tort, k nu vor deloc sa ia comanda "asa devreme"... care devreme????? ma rog... tb sa am rabdare!
AMR 25 de zile pana la nunta
Foto
impreuna spune:
Raza noroc cu tine ca ai dat desteptarea, poate se mobilizeaza si fetele:)
Felicitari pt cutu, ce rasa e? Sa faci poze sa il vedem. Tare faza cu soacra, auzi, nici cainele no iubeste
Io's prin zona, mai e cineva?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Neata fetelor
Anina felicitari pt verighete, sa va poarte noroc!!!
Raza sa ai grija de cutu pt ca si el va avea grija de tine. Dupa cum v-am spus al meu a fost bolnavior si am innebunit. L-am cam stresat sambata pt ca a trebuit sa-i pun picaturi in urechi, sa-i dau si pastile pe care le uraste, dar a inteles ca-i vrem binele pt ca a stat cumintel... dar a plans de mi se rupea sufletul.
Fetelor ieri am fost la pescuit, ad eu si sotul mai mult la gratar, dar a fost fff frumos. Mai ales ca s-a si prins peste... si peste mare: cea mai mare captura 4 kg. M-am si bronzat putin.
va pup si vb mai tarziu
marina
pozici
marinar spune:
Fla dupa cum vezi azi sunt si eu pe aici.
M-ai intrebat ce cadou i-am lut soacrei... un parfum. Altceva nu stiam ce sa-i luam si ea oricum daca-si ia, cumpara numai din alea super ieftine.
marina
pozici
Alynutza spune:
'Neatza fetelor! Sunt si eu prin zona, ar am recuperat prima data. Ma bucur ca v-au placut si voua verighetele. Ieri am fost la socrii si le-am aratat si lor, le-au placut si lor tare mult. Le-am dat si de gandit, ca ne-am dus cu lista lor de invitati dupa noi si le-am bagat pastila ca-s cam multi... Sa vedem cum rezolva problema. A, si si-a cumparat socru costum, tare bine ii venea. Numai fi-su n-are inca...
O zi frumoasa!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Felicitari pt cutu, ce rasa e? Sa faci poze sa il vedem. Tare faza cu soacra, auzi, nici cainele no iubeste
Saru'mana! Rasa? Toata lumea e convinsa k e 99& lup sau macar corcitura...poze n-am cum sa pun...n-am ap digital... o sa mergem cu el la medic, sa ne spuna dak avem dreptate. Desi, park are ceva si din fox terrier;oricum e superb!!! si ingrijit...ori cineva l-a abandonat, sperand sa aibe noroc...ori... s-a pierdut de putin timp...in cazul asta, DD a avut grija de el. Faza e k a avut vreo 2 capusi; s-ar putea sa mai aiba, desi l-am controlat...dar, marinar am nevoie de ajutorul tau...are 1 puricel, max 2..k nu-l chinuie mereu...si l-am vazut prin blanita dar l-am pierdut..iar cutu e negru+maro ...cum sa-l scap de lighioane???
ce sa spun? mereu am visat sa am catel...si il rasfat cat pot de mult, desi stiu k va tb s-o las mai usor ...il iubesc! si ma usuc de dorul lui...abia astept sa ajung aksa, k stiu k soacra il nekjeste... cik sa-l fak rau...pai e!k aseara a alergat mata unei vecine, care se plimba prin curtea noastra... curajosu' mamei! da' la 1 noaptea stateam cu el sa-l adorm, k scancea...
Fetelor, eu i-am zis Dino...da' n-au vrut ceilalti, cik e nume de catelus, nu de caine de paza....apoi Zorro, k e curajos...si asta i-a ramas...dak aveti sugestii, va rog! Si Lucky mi-ar fi placut...sau sa ramana Zorro????
Foto
NicoletaB spune:
buna dimineta fetelor
in weekend am prestat la 170 marturii si asa frumoase au iesit....
sac ma laud si eu
si am dus verighetele la inscriptionat
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Aly, unde-s verighetele?????????????????
Foto
Pai la fotoasele noastre cu soacrele, in albumul meu.