coruptia a invadat si gradinitele...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

Paradoxul e ca, desi parintii solicita acest lucru, de cativa ani eu ma chinui sa ies cu copiii...sunt multe de spus. La noi nu au inceput inscrierile, te asteptam! Repet, se poate si altfel!... la gradinita de stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

lenav7, trimite-mi si mie te rog um PM cu datele gradinitei ( daca nu vrei sa fii acuzata de reclama). Sunt realmente interesata ( in special locatia).

Florina & Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Multumesc pentru PM,lenav7.Din pacate mi-ar fi imposibil sa ajung pana acolo in fiecare dimineata. Este foarte departe de casa si nu este nici macar in drumul meu spre serviciu.Regret ca ratez asa o sansa.

Florina & Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin
Si apropo de ceea ce spuneai tu , o gradinita buna, din punctul meu de vedere, trebuie sa organizeze serbari, iesiri la teatru, circ si excursii.
Florina & Alin

hi-hi! acum am ajuns acasa: am fost cu copiii la Muzeul Grigore Antipa, la Gradina Botanica si la Muzeul National de Arta! Miercurea viitoare vine teatru in gradinita, de 1 iunie avem carnaval, 2 iunie excursie (probabil ca la Snagov). Toate astea strecurate printre activitati desfasurate dupa metoda proiectelor,3 optionale saptamanale , programe de ecologie si saptamani ale lecturii.
Se poate si la gradinitele de stat! Important este ca educatoarele si parintii sa fie pe aceeasi lungime de unda!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput