Gradinita nr. 38/sector 3
Buna,
Aveti cumva copiii inscrisi la Gradinita nr .38? Sau stiti ceva detalii cu privire la ea?
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
Raspunsuri
Elena-Teodora spune:
Monu, eu m-am interesat de gradi 38, fiindca am vrut sa-mi inscriu copilul acolo. Mi-au recomandat-o mai multe mamici care locuiesc in zona, dar, din pacate, anul acesta nu se formeaza grupa mica. Si nici la 64.
Georgiana
monu spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. L anoi nu este urgenta pentru ca fetitza abia face anul. Dar m-am gandit ca la cum merg lucrurile la noi ar trebui sa o iau din timp.
Elena, ai cumva mai multe detalii? Cum sunt tratati? Daca ii invata lb straine sau ceva in plus.
Si intreb pentru ca sincer nu stiu - de la ce varsta pot fi inscrisi in grupa mica, la gradinita?multumesc anticipat.
vladcelvechi spune:
Acum incheiem si noi "ciclul" la Gradinita nr. 38 si tot ce pot sa spun este ca am fost extrem de multumit de toti acesti ani. Personal super, conditii super.
Pentru cei care sint in zona, nu precupetiti nici un efort pentru a incerca sa prindeti un loc aici.
Mai vreau sa subliniez ceva: niciodata nu ni s-a facut in nici un fel (voalat sau nu) o cerere de vreun folos oarecare. Sincer poate as fi preferat tinind cont de faptul ca la incscriere am stat de la ora 6 dimineata (unii erau de seara) si pina la ora 12 la coada, si l-am inscris penultimul.
monu spune:
Multumesc ca ai raspuns. Cred ca imi voi face curaj si voi incerca sa vorbesc cu directoarea de acolo ca sa obtin mai multe info eventual sa o pun pe o lista de asteptare pentru cand va face anii corespunzatori. daca exista asa ceva, ma refer la lista.
Rufus spune:
Ioana mea a facut 4 ani la 38. Daca prinzi loc, nu sta pe ganduri. Asta in general.
In particular, educatoare ca Pittis sau Cornea suntde "vanat".
Apoi, scoala la 88. Doar ciclul I, din pacate...
poze multe cu noi
monu spune:
Am sunat la gradi si mi-au zs ca se fac inscrieri de la 3 ani. Macar daca o acceptau de la 2 ani.