Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
BUMBITA ti-am vazut odorul e un frumusel,asteptam pozele recente!
ANDA ce mare s-a facut Mark,cumparati odata camera aia sa pui mai multe poze!
DANA ENE super ideea cu site-ul asa!MERSI MULT! Vezi ca am scris pe o poza si "la patru luni".
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
anasebe spune:
Deci asa Irina Ne urmaresti din umbra!!!
Dana Ene Site-ul este super!!!!
Cata trezirea. Pune poze, povesteste. Hai!
Neata tuturor!
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
Neata fetele!
Monica eu acum in we merg la turta, chiar langa Tg Carbunesti, la Berlesti, daca stii, ca fac petrecerea la tzara..
Ma duc sa beau o gura de cafea, sa fac oki...Si am un junghi in spate, de moooorrr
Dana, ai facut reaba buna cu siteul...promit sa-ti pun mai multe poze la dipozitie
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
monica70 spune:
ANABORDEA taica-meu e chiar din comuna Berlesti ,dar din satul BARZEI!
POZE DIANA
mirela10 spune:
neatza fete cucuiete
am vazut poze cu mark si albinutza(parca seamana un pic cu alain)si sebi care-i tare dulce,da'mai vreau poze
DANAENE,super site-ul,sar'mana.avem si poza la 4luni.
fetele de la schimbul 2,voi nu aveti somn?ca la ora aia cu mine nu aveti ce vorbi ca-s zombi...
dani are niste colici infioratori si nush de la ce,am lasat diversificarea la o parte si bea doar lapte san si praf...de nu stiu cum sa-l linistesc
LA MULTE LUNI PT ROXANA ELENA,SELIN SI ANDREW KILE,SA CRESSTETI MARI SI SANATOSI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
MIRELA nici acum n-ati scapat de colici? O fi de la laptele praf? Ca si la Diana au aparut ceva colici zilele trecute!Eu nu i-am mai dat lapte praf in WE,dar de maine iar ii dau,cand sunt la birou.Acum i-am facut supa de legume,sa vedem daca o sa o bea! Deocamdata a baut la 10 sucul de mere cu portocale,azi cu pofta ,ca nu i-am mai pus ca ieri prea multa portocala Eu vreau sa-i dau si piure de legume de saptamana viitoare! Acum daca ii mai dau azi si piure de mar cu banana si supa n-o fi prea mult?
Va pup!
POZE DIANA
mirela10 spune:
MONI,nici eu nu mai stiu de la ce are colici,ca lapte praf i-am mai dat,ca si piure de fructe si a fost o perioada cand n-a avut colici.o fi de la un pire de legume care i-am dat doua zile si continea mazare,sau de la faptul ca am inceput sa-i introduc a doua etapa de lapte praf,sau o fi de la laptele meu,ca vad ca ma cam doare un san....ce e rau e ca nu doarme noaptea cum trebuie,ziua mai trece cum mai trece,dar daca nu dorm noaptea macar 5ore ca lumea,o iau razna
ANABORDEA,super perle!mi-am descretit fruntea,unele sunt de dat la televiziune
IRIRNA,DA'CE RAR INTRI MAI,ne-ai cam parasit...la gogosar
ANASEBE,TU chiar vroiai sa mergi la cata la botez...iti pregatisei si tinutasi aveai chef de.sa vezi cand o auzi cata,o sa-i para rau ca nu a invitat forumul
anabordea spune:
Colicii pot aparea oricand in timpul diversificarii, pana se obisnuieste stomacelul cu noua mancare...Si DA, de la mazare face mai rau...ocoliti mazarea, fasolica, varza, salata. Si cand se introduce un aliment nou se dau cateva lingurite, si se creste treptat...Monica nu e prea mult suc de fructe si supica, daca cu sucul e obisnuit deja, dar sa nu le dai la aceeasi masa...ci la interval de 2-3 mese...
Mirela, sanul te doare ca nu s-a golit bine si se acumuleaza lapte..se poate infunda si vreun canal...vezi sa nu faci mastita...da-i bb ului se suga din el
Album
mirela10 spune:
RALU,CE MAI FACETI TU SI MICUTZA,SUNTETI BINE?SI SA PARASITI CAT MAI REPEDE SPITALUL ALA
INGRID,vad ca si tu ai problemutze cu diana ta.si sa va reveniti la normal
ANABORDEA,SI eu cred ca de la piureul ala a facut colici,da' sa nu-i treaca nici la trei zile dupa?si am observat ca-i constipat,face kk tare si pastos...
anabordea spune:
Mirela...mazarea, fasolea si varza sunt tare pacatoase deoarece contin celuloza si e ff greu de digerat...chiar si pt adult dar pt bb...Eu nu mananc deloc aceste legume cand alaptez...Ca as manca o fasole batuta....
PS: Am pus mai multe poze in album
Album