stirile la Ploiesti

stirile la Ploiesti | Autor: adrienne12

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mey, asta e chiar pe bune...
pana sa ajung de Paste in .ro, imi zicea sotia cum ca a nimerit o data pe programul asta cand fetele abia incepusera emisiunea...
si nu stiu ce povesteau ele despre geoana sau nastase, cand la stirea urmatoare au aparut deja mai goale, pana la final erau goale de tot...

vb lui bombo, a'nebunit lupul domn'le...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Chiar ca a-nnebunit lupu' domne!
Dar ma intreb...oare mai termina facultatea? Ca la cum stiu eu profii din UPG...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mie imi e ca fac si masterul...
ca e si pacat, asa fete destoinice...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

De emisiunea asta am auzit acum fo doi ani, dar era in Rusia, unde bineintzeles ca era la mare pretz

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.nakednews.com/" target="_blank">Iata orijinalu'!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Seara buna... Astazi am ratat stirile ca deja e ora 1 dar las' ca vi le inregistrez eu si vi le dau pe sarma, ca sa nu mai fiti curiosi/curioase

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si uite ca ajunsera fetele si vedete.... invitate la TEO.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

ninocikap, mi-ai luat-o inainte...acum le vad la TEO si ma grabeam sa postez stirea...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Parerea mea e asta . A CNA-ului care-o fi?

AMR 23 de zile pana la nunta

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput