stirile la Ploiesti
Raspunsuri
dante01 spune:
mey, asta e chiar pe bune...
pana sa ajung de Paste in .ro, imi zicea sotia cum ca a nimerit o data pe programul asta cand fetele abia incepusera emisiunea...
si nu stiu ce povesteau ele despre geoana sau nastase, cand la stirea urmatoare au aparut deja mai goale, pana la final erau goale de tot...
vb lui bombo, a'nebunit lupul domn'le...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Mishulina spune:
Chiar ca a-nnebunit lupu' domne!
Dar ma intreb...oare mai termina facultatea? Ca la cum stiu eu profii din UPG...
Ina
dante01 spune:
mie imi e ca fac si masterul...
ca e si pacat, asa fete destoinice...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
iren spune:
De emisiunea asta am auzit acum fo doi ani, dar era in Rusia, unde bineintzeles ca era la mare pretz
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
aniast72 spune:
Seara buna... Astazi am ratat stirile ca deja e ora 1 dar las' ca vi le inregistrez eu si vi le dau pe sarma, ca sa nu mai fiti curiosi/curioase
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
ninocikap spune:
si uite ca ajunsera fetele si vedete.... invitate la TEO.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
aniast72 spune:
ninocikap, mi-ai luat-o inainte...acum le vad la TEO si ma grabeam sa postez stirea...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
Raza de soare spune:
Parerea mea e asta . A CNA-ului care-o fi?
AMR 23 de zile pana la nunta
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto