Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gripo multumesc mult pentru raspuns. Trebuie sa recunosc ca nu m-am lamurit insa, si nici nu e posibil. TT asta e o pacoste, credeti-ma! Fetelor nu va mai stresati sa-mi scrieti valorile voastre ca degeaba vi le-am cerut, oricum ele variaza intre niste limite foarte largi, depind mult de saptamina in care s-a facut testul, depind de la persoana la persoana... Pe net nu e nici un tabel concret, nimic... Si doctorita mea nu e de gasit pana marti... Dar sper sa ma calmez, sa termin cu isteria, ca de ieri am imbatrinit cu 10 ani! O sa fie bine si gata!

Eloise 16+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufymic la multi ani pentru aniversarea voastra! Sa va iubiti mereu atit de mult si sa va bucurati de copii!

Eloise 16+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim mult Eloise!Si voi sa fiti fericiti!
Vad ca numai noi 2 bantuim pe aici... Somnoroase rau restul fetelor!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Eloise asa si trebuie sa crezi ca este bine!Incearca sa nu te mai gandesti la asta, iesi in oras, du-te la plimbare fa ceva care sa iti distraga atentia.

Ileana condoleante pentru bunicul tau.

Pentru mamicile noi bine ati venit!

Katia felicitari pentru bebelina

Ne-am decis si noi la primul nume pentru fetita-BIANCA-.
Eu de vreo cateva zile mananc ca sparta la pranz si dupa aceea mi-e un rau... Am arsuri si parca toata mancarea imi vine inapoi.
Stiu ca ar trebui sa mananc putin si des dar nu stiu ce m-a apucat cu lacomia asta. Sper sa ma dau pe brazda .

Va doresc un week-end superb ca pe aici se anunta o vreme super numai ca sotul meu zelos lucreaza asa ca incerc sa ma distrez de una singura.

Vauva 23+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

cata_adr, mii de . gata, m-am lamurit. continui tratamentul pana ma duc la Tutunaru si fac in sapt. 16 triplu test cu o eco inainte la el, ca tot ma cheama, mai mult ca sigur. merci mult mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva frumos numele!Te superi ca l-am trecut si in listuta?

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza...

Intr'adevar la Iasi este o zi tare urata si cica asa va fi tot weekendul..deci nu mai mergem la gratar.
Va pup si va urez un weekend frumos..poate in celelalte zone este cald.

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Pufymic, felicitari pt. aniversare! Petrecere frumoasa!
Katia, felicitari pt fetita. Sa fie sanatoasa si sa va umple viata!
Floriciko, ai grija de tine! Uite un de la mine si bebe!
Nu m-am intalnit ieri cu bav la cabinet. Decat daca nu cumva, tu, bav, esti mai subtirica asa si stateai pe un scaun langa usa... Dar nu cred ca erai tu, ca fetei aleia nu i-am vazut burtica...
Acum despre noi: Vom avea un baietel! E 100% sigur! Ne bucuram tare mult mai ales ca bebe e bine, are inimioara puternica si bine dezvoltata si e foarte activ. Lucru pe care, de altfel, d-na doctor nici nu mai era nevoie sa ni-l spuna, ca mami simte asta pe propria piele de cel putin 5 ori pe zi:))
Pe 18 mai mergem si la eco morfologica 3D si atunci speram sa avem o poza mai clara cu bebitu, ca din asta pe care am facut-o ieri, nu se intelege nimic. Oricum am sa adaug si poza asta la album, luni!
In rest, fetelor, chestia asta cu nasterea prematura e relativa. In 2002 am fost traducatoare timp de 2 zile pentru o firma care importa si distribuie o marca foarte cunoscuta de lapte praf din Germania (Nu dau nume sa nu fac reclama). Printre vizitele nemtilor sositi in Ro atunci, a fost si o vizita la maternitatea Giulesti la sectia prematuri. Nu voi uita niciodata imgainile de acolo, nu am vazut in viata mea copii mai mici ca aceia. Unii nu erau cu mult mai mari decat palma mea si cea mai mica, o fetita, se nascuse cu 700 si ceva de grame. Si traia! E drept era conectata la niste super aparate, pe care maternitatea tocmai le primise din Germania. Mai erau acolo copii sub 1 kg, dar mi-a spus doctorul ca nu vor supravietui toti. Oricum imaginile erau impresionante...N-am sa le uit, cat oi trai! Dar cum spunea si try, depinde mult de cat de puternic e organismul copilului!
Hai ca m-am lungit destul.
Pupicei!

21+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

eloise, uite ce am gasit pe site-ul D Tutunaru despre triplu test:

“in legatura cu triplu test…atentie la interpretari eronate. rezultatul triplului test trebuie evaluat intr-un context care sa includa nu numai valorile celor trei parametrii si varsta sarcinii, ci trebuie sa includa: biometria fetala, antecedentele materne, varsta mamei si mai ales trebuie sa fie integrate in contextul unei baze de date specifice Romaniei (rezultatele respective nu sunt corecte in cazul Suediei de exemplu). asta se face la genetic-lab din bucuresti, care sunt singurii care si-au construit o baza de date pentru Romania. triplul test nu inseamna doar valorile celor trei (AFP, E3 si hCG) ci reprezinta un risc exprimat ca un raport. toate datele (valorile sanguine ale E3, hCG si AFP, biometria fetala, translucenta nucala, varsta mamei, etc.) se introduc intr-un soft si acesta da valoarea acelui raport. acesta este triplul test.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Nicidecum Pufymic, chiar iti multumesc! Si felicitari pentru aniversarea voastra.

Vauva 23+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput