Bebelusi de iulie-august 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Greu se tine pasul cu voi mandrelor!!!!

Diana Mirela, la multi ani , sa fii fericita si sa ai parte numai de zile frumoase si surprize placute ca cea pe care ti-a facut-o sotul aseara!!! Apropos, ce era????

Gesi si Cati, va multumesc frumos!!! La noi casa casatoriilor are doua camere special pregatite pentru sampania de dupa. Acolo chiar ca-i musai sa te grabesti, altfel... intra alta nunta peste tine!!!! Noi am avut noroc ca nu era asa de aglomerat, era prima sambata dpa Pasti, asa ca am avut noroc.

Laura, super tare faza cu Rares!!!! Norocosul!!!!

Giana, ma bucur ca este mai bine dragul de Dany, sper sa nu mai aiba nimic!!!! Voi ce program aveti,cum iesiti afara??? Noi iesim de la 11-13 si dupa amiaza de la 17-19. Poate ne intalnim!!!!

Gagici, pe 22 vin in Buc. pentru o saptamana - fara Ioana - pentru ca incep si eu serviciul si ma gandeam ca poate o punem de-o intalneala, ce ziceti?????

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

A fost si la noi dr in vizita.Ingrid e bine.
Am intrebat ce mai poate manca.
Sa le i-au pe rand, smantana treb sa fie grasa (au nevoie de grasimi)din cand in cand pot sa-i dau 2 oua pe sapt.Carne la gratar fara nimik are voie, salata verde cu ardei,rosie etc (bagata la blender) urda dulce,branza de vaci, cas proaspat nesarat,branza topita din cand in cand, sparanghel, leurda, mazare,pepene rosu,cirese (fara samburi si coaja)busuioc verde (eu am in ghiveci),ceapa verde.In rest toate ,oricum eu i-am dat o gramada ; gulie,loboda,stefie,spanac,urzici,usturoi,praz,andive,avocado,fasole verde,broccoli,conopida,dovlecel si toate radacinoasele etc

Dr mea zice ca sa nu incep sa-i fac la blender mai mare, ca pana nu-i dau premolarii nu au cum sa mestece,desi ea are destui dinti ,dar nu premolari.

Giana,cu florul deocamdata mi-a dat 0,25 sa-i dau pe zi...si vb dupa cateva luni,daca crestem cantitatea.Florul se da pt profilaxia cariei dentare.Altceva daca copilul mananca 500ml de lactate pe zi e ok..calciu se da numai facandu-se analize.Aa..si suzeta oricare ar fi ea deformeaza dintii.I-am zis ca i-o dau doar la culcare uneori ca sa-nu mai zapaceasca tzaticile.

Cu intarcatul ,trebuie sa inlocuiesc mesele si asa tzaticile sa produca mai putin ca sa nu am probleme la oprire.Oricum am putin si atat cat am ,vad ca tot se intaresc daca stau 1 zi fara sa-i dau,adica pana seara.Va trebuii sa o intarc pana la sf lunii.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hai ca ma apuc sa deschid alt capitol

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75312" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Mergi la inceput