Mamici de mai-iunie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Amonar, "La multi ani fericiti" si o nastere usoara, asta asa, cadou de ziua ta! Chiar daca nu s-o intampla astazi...

LAcri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Amonar, la multi ani si tot ce-ti doresti!

Irinel, noi nu am prea avut probleme cu sanii, doar canalele infundate la stangul si dupa niste reprize de muls s-a rezolvat.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Diana nu am zis-o cu rea vointa. Din contra te admir si ma bucur pt. tine ca nu ai pus multe kg pe tine pt. ca dupa nastere iti revii mai repede. Cat despre cele 11kg sa stii ca eu cred ca e idealul. Sunt medici care recomanda ca in timpul sarcinii sa se ia cam 10 kg, altii spun sa se ia max. 15 si cine ia mai mult in greutate nu e de rau decat ca o sa le dea mai greu jos. de la mine.
Iar despre printzesa Luciei iar n-am zis-o cu rautate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ama cumpara de la farmacie glicerina boraxata cu stamicin sau fara in functie de cum gasesti. La mine cd. alaptam fetita a facut minuni. Dai cu ea non stop, nu e obligatoriu sa te speli inainte sa alaptezi si e si ieftina. si multa rabdare.

Irinel cel mai bine pt. tranzit e sa ii dai ceaiul de musetel asa cum ai facut tu. Cate 2-3 lingurite inainte de fiecare supt. Eu asa am facut la fetita si si-a revenit cu constipatia. Acum nu stiu daca de la asta sau nu dar de atunci si pana acum la 1,7ani imi face tot de 2-3 ori pe zi. De exemplu nasa mea in schimb pt. ca nu a mers cu ceaiul de musetel ii dadea mamaliguta moale cam 1 lingurita, dar cred ca fetita ei avea deja 2 spre 3 lunisoare. Multa bafta. Iar chestia cu infasatul e adevarata, probata si de mine cu rezultate excelente pt. ca bebe nu se mai speria de manute cand tresarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DANA, FELICITARI pentru puiutz!

AMONAR, LA MULTI ANI!

Dragelor am o zi foarte proasta, am visat urat si am o gramada de treaba la serviciu...colac peste pupaza (iar) a racit Onitza.

Va !

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, naste Magda!Acum 30 de minute nu intrase in operatie inca dar urmeaza. Ieri a pierdut dopul gelatinos si se pare ca totul s-a precipitat peste noapte!
Tinem pumnii!

Ioana 39 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Nastere usoara si bebelusi sanatosi pentru Amonar si Magda!
La multi ani Amonar!

Eu azi spal toate lucrurile lui Catalin! Am eu o presimtire...sau poate e din cauza ca vad ca pe aici se precipita lucrurile....

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Felicitari noilor mamici Dana si Marry, bebelusi cuminti, sanatosi si papaciosi va urez!

Ramona, La multi ani!, sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!

Sper sa nu fii uitat pe nimeni, sincer nu prea am rasfoit ce s-a mai scris din lipsa de timp!

Va pupicim pe toate!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Irinel multumesc,facem cam tot ce mi-ai spus,ii place sa fie mangaiat,dar uneori nu tace orice iam face,de supt nu-i prea place si plange,ne chinuim si sper sa se obisnuiasca,lapte am slava domnului,trebuie sa ma storc si curge foarte greu,chiar si cu pompa,am pompa manuala de la Chicco dar merge greu,stau cate 2 ore,are cineva altfel si merge mai bine,alea electrice sunt mai bune?Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Hai Magda Nastere usoara si un bb sanatos!

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput