Mamici de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Amabela, LA MULTI ANI!!!!
Iti doresc sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si de bebele mic din burtica!
Si sa ai o nastere usoara si fara peripetii!
Cristina, 32+
Consi spune:
vreau doar sa verific daca merge tickerul meu. pana acum am avut doar incercari nereusita. ma simt "stupida".
Consi si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
mamanati spune:
Amabella, LA MULTI ANI!!! Multa sanatate tie si la bebe din burtic. Nastere usoara! Armonie si fericire familiei tale!
Referitor la epilat: cel mai indicat in sarcina e rasul cu lama. Dar pielea mi se irita foarte tare daca ma rad si de aia merg sa ma epileze cu ceara de unica folosinta la cosmetica. Si dau jos aproape tot. Stiu ca epilatul cu ceara nu se recomanda nu numai pentru ca e dureros dar si pentru faptul ca de la ceara fierbinte se pot sparge capilare de singe. Eu o rog pe cosmeticiana sa foloseasca ceara calda nu fierbinte.
Tot mai asteptam poze de la intilnire.
map spune:
Buna burtici,
in primul rand va
multtt pe toate asa de regasire
. Am aparut si noi aseara acasa. Am apucat sa fac download la poze si acum sunt la faza de prelucrat care va lua ceva pentru ca-s multe, trebuie aranjate si selectate.
Noi suntem bine, slava Domnului am avut un concediu placut si fara peripetii neplacute. Eu m-am simtit bine, mai bine decat ma simteam acasa inainte
..eram in concediu firesc nu?! Concediul a inceput cu raceala cu care am plecat de aici dar intr-o saptamana s-a dres.
Sicilia este faina, plina de portocali, lamai, migdali si fistic. Acolo era primavara cand am ajuns noi si puzderia de flori ne-a dat imediat o stare de bine. Chiar daca vremea nu a fost asa de buna, chiar daca ne-a mai si plouat, chiar daca nu s-a putut face baie caci apa era cat de poate de rece a meritat aceasta vacanta. Primele 8 zile am avut inchiriata masina si am scapat de ploi ca urmaream starea vremii si fugeam pe unde vedeam ca-i cerul mai senin. Am reusit sa facem in 8 zile 1600 de km. Ultimele zile intentionat nu am luat masina sa facem plaja. Una din zile ne-am petrecut-o prin hotel caci a plouat cam non-stop dar am mai citit italiana ![]()
La partea culinara am fost cam rasfatati cai la hotel se gatea bine si dupa mine italienii mananca mult. Am incercat sa le facem fata dar dupacateva zile deja nu am tineam pasul cu ei.
Eu m-am facut o balenuta, am un burtoi mareee, bebele este un neastamparat, toata ziua si noaptea are ore de boxat sau de fotbal, nu stiu ce face el pe acolo. Abia astept sa merg la medic joi sa vedem ce mai zice si dr.
Acum suntem iar acasa dar imi pare bine, si aici este vremea faina acum. Imi lipseaste marea aceea faina, valurile dar sunt si aici flori acum si este o atmosfera care-ti da pofta de viata.
Nu am apucat sacitesc ultimele capitole dar dupa cate am citit la capitolul acesta se pare ca si voi sunteti bine cu toate si asta ma bucura tare, tare. De acum o sa fiu mereu iar alaturi de voi in asteptarea bebeilor.
Amabela La Multi Ani, multa multa sanatate alaturi de familia ta. Si bucurii cat de multe.
Acum trec la prelucrat la poze. Vreau sa am data albumul in cateva zile si sa vad apoi cum il postez aici.
O seara faina tuturor,
Monica si
25+
Ancutex spune:
Luiza, LA MULTI ANI! 

Sa ne povestesti cum ai chefuit
. Iti doresc multa sanatate tie si bebelului, sa fii foarte fericita si sa ne vedem cu bebeii prin parc la vara.
Ancutex
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor!
Amabella, LA MULTI ANI !! Sa fi sanatoasa si sa ai cea mai usoara nastere si un bebe mancacios!! Sa ne traiesti !!

A fost tare frumos ieri la intalnire. Fetele sunt toate niste dragute. Am sa-i trimit si eu lui pumpkin pozele pe care le-am facut.
Cat despre parul din zona X, eu am folosit lama pana acum dar acum asta a devenit sport extrem asa ca si eu caut alta solutie. Am inteles ca Veet crema/spuma ar fi bune si pt zona asta. Alte sugestii? Eu cu ceara nu am voie sa ma fac.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
28+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
motzata spune:

LA MULTI ANI!

DRAGA AMABELLA ITI DORESC MULTA SANATATE FERICIRE,IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SA AI O NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI DE BB TAU.
SCUZE CA ITI SPUN LA MULTI ANI LA ACEASTA ORA DAR FUSUL ORAR ESTE DE VINA,SI DA-MI VOIE SA-TI SCRIU CATEVA VERSURI.
CAND PE-A 28-A TREAPTA URCI
DIN A VIETII SCARA
DIN INIMA EU ITI DORESC
A SUTA PRIMAVARA
IAR CAND TE VEI UITA `NAPOI
LA TREPTELE URCATE
SA NU VEZI URME DE NOROI
CI DOAR FRUMOASE FAPTE.

24W+5d
Jonathan
motzata
motzata spune:
Apropoo de zona x sotul ma ajuta ca stie ca nu mai pot singura si decat sa mai fac cine ce prostie
.....e un dragut.
Asa ca fetelor cereti ajutor ca sunt sigura ca va va ajuta sotii
(asta in cazul in care nu mergeti la cosmetica)
Map bine ai revenit ne bucuram ca ai avut un timp bun pt relax si ca nu ai avut peripetii.

la toate fetele si bebeii lor.
24w+5d
Jonathan![]()
motzata
she_wolf spune:
Buna!
La multi ani Amabella, multa sanatate si fericire, sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bb sanatos si papacios. 
Eu sunt racita cobza, ma ustura in gat, imi curge nasul, stranut, tusesc, tot tacamul. Cred ca am si putina febra...Voiam sa va intreb, este permis sa iau Strepsils? Deja am luat ca nu mai puteam nici sa vorbesc, dar as vrea sa stiu daca este ok sa mai iau. In rest ma tratez cu ceai cu miere si lamaie.
Claudia
(25+) si
Cristi (16.12.2002)