Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
adriana, si io te pup, dar nu odata, de mai multe ori ca nu sunt suparata deloc.
alexa
ange spune:
fetele,cum se numeste melodia aia a Laurei Stoica in care zice "tu ma vezi mai frumoasa decat sunt" ?
am inebunit cautand-o pe net
cum se numesteeee?
Dana_ch spune:
Dragele mele zane.
Asa imi place ca v-am gasit pe prima pagina cap de lista.
Dupa cum a-ti vazut am venit de la gratar ca soatza tre sa mearga la scarbici.
revin ma duc sa hranesc enfantul.
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
Uite ange, cred ca e asta :
Laura Stoica-"Mai frumoasa"
http://rapidshare.de/files/15352146/Laura_Stoica_-_Mai_Frumoasa.mp3.html
Ca sa o downloadezi dai free apoi astepti secundele care zice acolo, scrii codul care ti-l cere sa il reproduci si dai download... te descurci tu !!
Poze cu Lucas
ange spune:
Dana_ch,merci mult de tot.O caut de dimineata nu stiu ce mi-a venit.Asa de mult imi place!!!!
Nu stiu sa o iau de unde zici tu dar am luat-o de pe mirc.Merci.
Dana_ch spune:
Cu placere ! Na, ce sa zic.. ti-as explica da` nu prea stiu cum sa-ti explic sa intelegi mai bine..
Poze cu Lucas
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinell
miha, hai ca m-ai facut sa rad, e a doua oara cand scrii ca pe la voi e vremea de . Pai, si nu te bucuri? Sau deja "ce e prea mult strica?"
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Pai mai vreau si eu o gura de aer curat!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Porumbel30 spune:
Adinell , cum adica nu te baga lumea in seama ? Dar eu ce facui cateva mesaje mai sus ? Sau preferi pe cineva anume sa te bage in seama ?
Uite de la mine un special pt. tine !
Vad ca din gratare si bunatati nu mai iesiti ! Bravo voua !
Eu am lasat-o mai moale cu "rasfaturile culinare " ca nu se prea impaca cu dorinta mea de a mai scapa de cateva kg. pe care le simt in plus !
Flavia ,inteleg ca esti o gazda perfecta de atatia musafiri trag la tine ! Vreau si eu ! (si totusi , ce ziceai despre PM ? )
Bebe are chef de vorba si ras ! Nici nu stiu cum au trecut deja 3 luni ! Ma duc sa ma conversez un pic cu el si revin !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
ange spune:
Dana_ch,vai ce frumoasa e melodia aia.merci.cred ca o voi asculta toata ziua
Dana,vreau sa vad rulada.E buna? cu ce ai umplut-o?
o duminica placuta.
CRISMIR spune:
ANGE,la Moeciu nu poti merge cu trenul....cu trenul doar pana la Brasov,iar din autogara iei autobuzul...soryyyy,dar Moeciul si Branul sunt spre munte,spre Bucegi,deci nu exista cale ferata acolo,e doar masina...asa ca mai bine va grupati in masini mici,ca dupa autobuz e cam nasol sa asteptati,plus program aiurea,etc.
Mi-am dat si io cu parerea
toata lumea,fug ca mi-e foame
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI