Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 10
osna spune:
flavia am aruncat un ochi acolo.bune idei.cred ca la niste jucarii ne vom opri si noi pina la urma,desi stiu ca are destule. ma gandeam ca desi suntem prieteni apropiatipoate gusturile noastre la hainute nu se potrivesc,stii cum sunt femeile.
asa cama voi uita dupa niste carticele din acelea cu animale,chiar daca sunt in germana.am vazut cate ecva cu coperti groase si poate vreun lego cu piese mari ca nici asta nu este o idee rea,desi e fetitza si nu stiu daca o atrage,sau??
ies si eu la o plimbare in zona,sa-mi misc fundul.v-am pupat,aici este soare si este minunat.cine vrea ii trimit o raza.
light spune:
La noi a fost super vreme pana acum. Liviu a fost cu bicicleta in parcul CArol, cu tati, iar acum dorm. Dar si vremea s-a schimbat, tuna si se pare ca vine ploaia. Nu apucam sa ne bucuram prea mult de vreme frumoasa, se pare.Cu voi se pare ca nu pot tine pasul, nu apuc sa citesc ce scrieti, apar si eu din an in Paste, ce sa mai zic...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
alexa si mami spune:
io vreau soare. la noi ploua raaaaau. buna idee jucariile, sunt singurele de care copiii se bucura.
alexa
ange spune:
ziua buna
am vazut ca meteorologii nu au anuntat vesti bune pt. vara care da sa vina
se pare ca nu va fi o vara totcmai superba vor fi ploi multe si calduri nu exagerate.Am urmarit cu mareee atentie ce au spus pt. ca suntem direct interesati
Sper sa nu bat atia mii de km. pt. ploaie si stat in casa ca deastea aveam din plin si aici
Ieri am facut curat cu colegul in subsol(erai mai mult decat un bazar) si am dat peste o cutie cu casete video si poze.Binenteles ca am pus la inregistrat una din casete datata 2001 si cand am inceput sa o vizionam am "explodat".Maia era atat de mica,o papusica dulcica,colegul subtirel si tinerel,eu slabaaaa si blonda...daca nu am bocit
Tare rau imi fac amintirile.nu stiu de ce!!! voi patiti asa ceva?
Acum am avut indrazneala sa pun la inregistrat(pt. ca sunt pe casete mici de camera si le trag pe dvd) nunta noastra de acum 11 ani.La aia nu stiu daca voi avea curaj sa ma uit pt. ca acolo va fi durere mare.Nasii ne-au murit intr-un accident de masina,bunica la fel,matusi,prieteni sunt multiiii care in 11 ani s-au dus
Tare proasta sunt...
Sa aveti o zi buna
Porumbel30 spune:
Na ! Ca am facut-o ! Am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut !
Incerc sa fac un rezumat ! Of!
Adinell , nu mi-am mutat cuibul , asa ceva e de neconceput , ma simt bine cu voi !
Problema e ca avand trei baieti , abia reusesc sa intru si sa citesc ce ati mai scris si cand sa scriu si eu ceva ...pauza ! Ba se trezeste bebe , ba Paul ma roaga sa-l ajut sa faca un steag pt. " Tara Imaginatiei " (ultima inventie ) , ba Andrei si Paul ajung la concluzia ca au nevoie de un judecator de pace/razboi ...
Dar mi-a venit o idee : cand intru pe forum , intai fac prezenta si pe urma revin dupa ce citesc din urma...
Flavia , nu am primit PM !
In legatura cu venitul in Ro. , as vrea dar nu se poate anul asta pt. ca sotul nu-si poate lua liber , eu nu pot veni cu 3 copii si nici nu ma lasa inima sa-i las aici si sa vin singura... asa ca poate reusim sa venim cu totii la anul !
Si pe mine ma atrage ideea sa schimb ceva in bucatarie , ca tocmai am terminat camerele copiilor , dar mi-am propus sa rearanjez salonul , asa ca bucataria trebuie sa mai astepte !
Imi pare rau ca nu mai pot sa va spun fiecareia in parte cate ceva , tot ce pot face acum e sa va ofer fiecareia un si o si sa va spun ca sunteti speciale ! (dar asta o stiati deja , eu doar v-am adus aminte )
Acum inchei , sa nu pierd si mesajul asta !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
alexa si mami spune:
cami, si io's la fel de . imi dau lacrimile asa ca la prost din orice, o poza, un film, mai ales daca personajele principale imi sunt cunoscuti.
vremea de la noi ne cam joaca pe degete de vreo 3 ani incoace. speram ca o sa ai noroc de soare asa cum vrei tu
alexa
malla spune:
miha, hai ca m-ai facut sa rad, e a doua oara cand scrii ca pe la voi e vremea de . Pai, si nu te bucuri? Sau deja "ce e prea mult strica?"
Flavia, 2 randuri de musafiri????????? Eu abia deseara astept unul si m-am stresat toata cu mancarea si curatenia si bebelul pus la punct... Cum faci fata? Serios, nu e obositor, ca din cat te-am citit cam des ai musafiri... Eu nu as face fata la atatia, ... mai ales cu Andrei care imi ocupa cea mai mare parte din timp.
Alexa si mami, da tu ce-ai mama de nu ma bagi in seama diloc? Eu tot te intreb ce mai faci, cum mai sunteti, va urez in stanga si-n dreapta si tu...esti suparata pe mine si nu zici nimica! Hai spune ce ti-am facut, sa ma revansez!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
alexa si mami spune:
adriana, nu's mama suparata deloc, decit cu capul in nori.
deci, suntem bine. tati se reface destul de greu dar este spre bine. sar'mina pt urarile de bine. si voi sa fiti sanatosi!!!
alexa e mucioasa, a 2-a oara intr-o luna . am luat pt prima data un spray nazal, humex, care vad ca e destul de bun. deja dupa 3 zile e cum era inainte dupa 5. ce sa-ti mai spun?
si io.
alexa
malla spune:
asa, asa... baga-ma in seama, sufar de nebagare in seama!
Merci de detalii..., hai ca m-am luat un pic de tine, dar tot te pup!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana