ore de liniste la bloc

ore de liniste la bloc | Autor: boticelina

Link direct la acest mesaj

Suntem in incurcatura. Ne-am luat un apartament pe care acum il renovam si bineinteles ca rezulta mult zgomot (mult tare, acum schimbam instalatia electrica si trebuie sa spargem in beton).

Vecinii sunt oarecum isterizati si ne gonesc la ce ore au ei chef. As vrea sa stiu si eu daca exista niste ore de liniste (eventual stabilite prin lege) sau fiecare asociatie isi stabileste niste ore.

Mie-e jena ca-i deranjez, dar nici fara curent nu pot sa stau - cand am luat ap jumatate din instalatia electrica era moarta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cam peste tot orele de liniste sunt intre 14-17, dar am vazut si cu program de la 13. Seara, dupa 21, sssssssst...... pana la 7.

AMR 28 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

boticelina, esti cumva vecina mea? ca am si eu unii care nu mai termina de o luna, tot baraie dand gauri... cred ca au gaurit tot apartamentul hihihi

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Raza de soare, multumesc ,

Jocelyn, poate sunt , daca m-ai vazut tunzand gazonul de 1Mai in fata blocului. Saracii vecini, sunt secati de zgomot dar oarecum bucurosi ca au vecina gaspadina, nu mai stiu ce sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

La noi orele intre care trebuie sa pastram liniste sunt:
13:00 - 17:00 si 22:00 - 8:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Si noi am renovat apartamentul de curand si ne opream cu bubuielile intre 13 si 17 si seara de la 21...22 pana la 8 dimineata. Asta in timpul saptamanii...ca in weekend e lumea acasa si daca te apuci de bubuit la 8 dimineata risti sa vina tot blocu' la usa. De obicei sambata si duminica faceam ceva mai linistit, fara galagie.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

E lege, din cate stiu eu fiindca s-a afisat la noi in oras la toate blocurile!, ca programul de liniste e intre orele 15-17 si 22-07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Aici intre 15-17 si 22-06.Lege cred ca e doar intre orele 22-6.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si noi cand am renovat apartamentul am tinut cont de orele de odihna si nu am avut plangeri de nici un fel.Insa..inainte de a incepe treaba,am dicutat cu majoritatea vecinilor si le-am explicat ca o sa incepem renovarea si ca ii rugam sa ne scuze daca uneori o sa facem galagie prea multa.Din punctul asta de vedere suntem norocosi,avem niste vecini foarte intelegatori

P.S.vorbeam de vecinii din Ro,ca cei de aici...

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu am avut probleme cu astia din Ro cand m-am mutat.Aia de la parter (adica de sub mine:))au venit sa faca scandal la ora 19,doar din cauza ca se auzea cand curatau peretii de humaDar i-am linistit eu,ca credeau ca daca-s singura pot sa faca cu mine ce vor, si s-au inselat amarnicNici n-am mai avut probleme cu ei de-atunci.
Cu aia din Suedia,surprinzator, dar n-am avut niciodata probleme cand mai faceam chef noaptea,chiar daca-s suedezi

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput