probleme si la a doua sarcina??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

otis, nu esti singura, am vazut multe mesaje de incurajare. Eu am pierdut o sarcina in noiembrie anul trecut, la doar 6 saptamani. Acum sunt iar insarcinata si am din nou probleme, dar stau in pat de 2 saptamani si pare ca va merge bine de data asta.
cat despre medici...pe mine m-au lasat sa sangerez pe o targa 3 ore pana m-au consultat, si cica in Occident (eu acum sunt in Spania) treburile merg mai bine...
Curaj si mai incearca, daca trebuie sa stai in pat 9 luni, e un pret prea mic pentru bucuria de a avea un copil. Mi s-a spus ca cu cat pierzi mai multe sarcini, prin avort provocat sau spontan, nu conteaza, cu atat se slabesc mai mult ligamentele si tii mai greu sarcina. De asta cred ca ti-a zis medicul ca s-ar mai putea ivi probleme la o viitoare sarcina.
"Daca iti doresti ceva foarte mult, tot Universul conspira pt. indeplinirea dorintei tale." Sper sa fie adevarat in cazul tau si al tuturor mamicilor cu probleme. Bafta!

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Otis, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intimplat!
Eu am pierdut de doua ori (sapt 22 si 21) si am fost diagnosticata cu insuficienta cervico-istmica! Au trecut 2 ani pina am indraznit sa incerc din nou. De data asta: cerclaj la 14 saptamini (cind colul era deja aproape deschis), stat la pat pina am intrat in luna a noua.
Am nascut cu o zi inainte de soroc (cerclajul fiind indepartat cu 3 saptamini inainte) o fetita frumoasa si sanatoasa care ne lumineaza viata!
Parerea mea este sa-ti iei timp suficient sa te refaci (mai ales psihic), sa ceri mai multe pareri si sa te pregatesti sufleteste pentru o noua sarcina! Nu exista nici un tratament de intarire a colului (chestiile homeopatice le-am incercat si sint pierdere de timp si bani), dimpotriva cu cit pierzi mai multe sarcini, cu atit se slabeste mai mult!
Iti doresc toate cele bune si daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Am uitat.....
E bine sa gindesti optimist, dar si mai bine e sa gindesti realist!
Pe mine ginditul optimist m-a dus la o noua pierdere de sarcina, pe cind cel realist mi-a realizat visul. Nu a fost usor, si nici nu am sa-ti spun prin ce am trecut in acele 9 luni..... dar "rezultatul" a meritat orice efort!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput