Om bun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Elena, inregistrarea spectacolului de aseara este chiar pe prima pagina a radioului, sub camerele video.

geba2001, eu stiu ca Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila si Alexandru Andries au inregistrat un DVD "Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei". Am citit cindva in Formula AS despre asta.

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by alinaluchian

Elena, inregistrarea spectacolului de aseara este chiar pe prima pagina a radioului, sub camerele video.

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Multumesc mult, Alina !! acum am vazut-o si eu !!

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

www.jurnalul.ro/articol_51919/galaom_bunfolkul_e_din_nou_rege_.html" target="_blank">Gala 'Om Bun' - Folkul e din nou rege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Rufus, si eu te invidiez. Si eu stiam ca se tinea iarna, prin decembrie, mai reuseam sa ajung cand mergeam acasa in vacanta de iarna, dar n-am mai ajuns la festival de cativa ani buni. Cel putin vreo doi ani la rand a fost la teatrul din P-ta Amzei. Dar poate acum se tine de doua ori pe an? Bine ar fi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Ce bine era daca scriai asta ieri, sa pot merge si eu :(

Ai dreptate. Asa am sa fac data viitoare.
PS: Este o expozitie XXX la Polivalenta. Va intereseaza?

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu mergeam la "Om bun" cand eram in tara, la teatrul Ion Creanga. Dar acum am ocazia sa il vad pe net, va multumesc. Eu siteul acesta cu muzica il am la favorite si il accesez des. Cea mai buna muzica romaneasca dupa parerea mea.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

A fost cineva vineri,29 februarie la Gala Om Bun 2008?M-a impresionat cati oameni au fost si mai ales cati tineri au fost sus unde biletele au fost mai accesibile....Si cantau cu totii......si cunosteau piesele din primele acorduri de chitara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am ratat. Offf, tare mi-e dor de Pittis...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mi-ai amintit de el................a fost un moment in care s-au stins toate luminile si i s-a auzit vocea patrunzatoare...........m-au trecut fiori...

Mergi la inceput