Om bun

Om bun | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Aseara, la Sala Palatului, am avut privilegiul sa asist la a nu stiu cata editie a festivalului de muzica folk cu acest nume. Intr-o ordine neelocventa, au cantat Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Ada Milea, Marius Batzu, Doru Stanculescu, Pavel Stratan (in duet cu minunata lui fetita Cleopatra, 3 ani!), Vasile Seicaru, Nicu Alifantis, Florian Pittis, Ducu Bertzi, plus cativa debutanti, majoritatea acompaniati de diversi instrumentisti de valoare. In fata unei sali aproape pline (de se minunau si artistii) s-au auzit melodii de mare valoare, majoritatea vechi, fredonate de un public combinat tineri-maturi (unii chiar purisani).
Exceptional!

poze multe cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Ce noroc pe tine! Sunt dupa muzica folk.
S-a schimbat perioada? "Om bun" nu era iarna? Eu am fost intr-un noiembrie de neuitat

Multumesc ca mi-ai amintit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Frumos...... as fi vrut sa fiu si eu acolo; mi-e tare dor de un asemenea spectacol.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehheheee...pe vremuri, am cantat si eu la festivalul asta;-))

eram o formatie de pustani, media de varsta 16 ani, si ne-am facut niste prieteni super faini acolo...o formatie din Brasov care a si luat numele festivalului...oare mai stie cineva de ei? Au castigat trofeul in '95.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Uaaaaaau, ce te invidieeeeez !!

Poate la anul reusesc sa ajung si io.......

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Tocmai au anuntat la radio3net ca va aparea inregistrarea galei de aseara pe saitul lor in cursul zilei de astazi. 4 ore de muzica !

"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Foarte frumos si te invidiez si eu, sincer. Imi place muzica folk si ascult si adun melodiile vechi...
Sa va intreb si pe voi: a fost acum ceva vreme, chiar pe tvr1 cred, un spectacol cu patru artisti> Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila (sper sa nu ma insel), care au cantat superb, dar nu am retinut titlul actiunii si nu stiu daca e cumva inregistrat pe caseta sau CD, adica daca au scos ceva sper vanzare... Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

geba2001, s-a numit ceva in genul "Cei patru corifei", a fost la Circul din Bucuresti, cu mai mult timp in urma (chiar daca mai reiau bucati din spectacol si acum); dar parca era Alifantis in loc de Vintila...Si nu am auzit sa se fi editat ceva...
Cat despre perioada anului cand se desfasura de obicei "Om bun", nu stiu. Eu am ajuns intamplator (fericita intamplare!) cu un prieten, care a luat bilete cu o luna in urma.

Si da, in acest moment, pe net este pus concertul. Cei carora le place genul, pot vedea spectacolul, chiar daca filmarea nu-i grozava

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce bine era daca scriai asta ieri, sa pot merge si eu :(

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Si da, in acest moment, pe net este pus concertul.

Rufus, la radio3net am gasit doar inregistrarile video de la festivalul "om bun" din dec. 2005, nu acesta de ieri...si scriau acolo ca "înregistrarile video ale serii a 3-a vor fi disponibile pe Radio3net după difuzarea pe TVR."

Oricum, sunt bune si acelea din decembrie, de abia astept sa le ascult/vad !

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Multumesc frumos, Rufus
Despre asta era vorba si imi aminteam doar ca are un nume deosebit.

Mergi la inceput