"U sont la neige d'antart?" (Marin Moraru)
Raspunsuri - Pagina 2
Llaura spune:
Mi-a sarit inima cand am vazut subiectul, m-am gandit sa nu fi patzit Marin Morare ceva.
Asta e visul meu, sa il vad pe Marin Moraru, in Sala Mare la National, plina de lume.
Si din cand in cand ma mai uit la Operatiunea Monstrul, din calculator.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by ML
Teodora in ce piese mai joaca? Auzisem ca apare din ce in ce mai rar, nu ii plac interviurile...
am gasit o singura piesa in care mai joaca-www.stiri24.ro/article.php?id=159508" target="_blank">"piscina de la miezul noptii".
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
ML spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Mi-a sarit inima cand am vazut subiectul, m-am gandit sa nu fi patzit Marin Morare ceva.
Asta e visul meu, sa il vad pe Marin Moraru, in Sala Mare la National, plina de lume.
Si din cand in cand ma mai uit la Operatiunea Monstrul, din calculator.
Si al meu, si al meu! L-am vazut cu multi ani in urma in "Harap Alb" impreuna cu Claudiu Bleont.
Laura cum te uiti tu la "Operatiunea Monstrul"? Se poate cumpara de aici?
Teodora multumesc!
Llaura spune:
Recunosc ca Operatiunea am furat-o de pe net, dar nu m-am putut abtine.
O sa ma gandesc la o solutie sa ti-l dau, daca il vrei, asa ca de la morarista la morarista.
columbiana spune:
excelenta,
fetelor, bagati si voi un link, sa vedem cum isi scrie autorul titlul ala ca asa cum e ma zgirie putintel , n-or fi les neiges d'antan, sau de artzar (in spiritul monologului) cumva?
.........
ML spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
excelenta,
fetelor, bagati si voi un link, sa vedem cum isi scrie autorul titlul ala ca asa cum e ma zgirie putintel , n-or fi les neiges d'antan, sau de artzar (in spiritul monologului) cumva?
.........
Ana, "discutia" nu o gasesti pe Net. Eu o am din liceu de la un coleg cu ceva prieteni la televiziune. El a adus textul scenetei in clasa. Chiar nimeni nu o mai cunoaste? E de prin '83 cred. Eu nu stiu de ce, dar imi amintesc ca "d'antan" era de fapt "d'antzartz" (unde ultimul "a" este cu caciulita). Hei, ma intelege careva?
Laura, multumesc, vezi PM.
lorena_andreianu spune:
Da, da, "d'antzărtz" este!
Am uitat sa va spun exact cum e pe DVD.
Textul este de Alexandru Andy si este spus de Toma Caragiu in 1969 intr-un spactacol. Pe DVD este sub numele de "Snobul".
O rectificare la textul tau ML, spus de Caragiu: "Si cucoanele astea,..., apoi isi delapideaza parul de pe picioare... "
O zi super la toti!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Ramona J spune:
Si mie-mi place enorm Marin Moraru. Multumesc, imi amintesc ca am vazut chestia asta la TV cu multi ani in urma.
Va amintiti de seria de "Toamna bobocilor"? Unde as putea gasi DVD cu filmele astea?
The best thing you can do for your children is to love your wife.