lansare Angelina Balerina

lansare Angelina Balerina | Autor: Raluca_u

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti va transmit o invitatie la un eveniment foarte frumos

"Sambata, 6 mai 2006, in magazinul Diverta din Plaza Romania, va avea loc lansarea primelor doua carti de povesti din seria Angelina Balerina. De la aparitia primei carti cu Angelina Balerina cele mai prestigioase edituri din intreaga lume au publicat mai bine de 50 de titluri, care s-au vandut in zeci de milioane de exemplare. O cunoscuta companie de jucarii a pus-o pe simpatica soricuta alaturi de papusile Barbie, producand la sfarsitul anilor ’90 o gama de papusi, plusuri si accesorii Angelina Balerina.
Fundatia RTC te invita sa participi la eveniment si ti-a pregatit o multime de surprize. Momente interactive, concurs de dans, multe creioane colorate si desene. Alaturi de ceilalti parteneri Balet Studio Giuliana, Revista Liliput si editura Corint Junior, Fundatia RTC iti promite ca vei avea parte doar de buna dispozitie, zambete si veselie.
Asa ca nu uita: sambata, ora 18.00, in Diverta Plaza Romania, Fundatia RTC si Angelina Balerina te asteapta cu bratele deschise!"

Daca nu aveti copii anuntativa prietenii ca merita. Fetitele se vor indragosti de personajul acestei carti - o soricica care se doreste balerina. E super frumos tot programul pregatit.

Raluca si bebe mic in burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

mi-ar fi placut sa particip cu piticul meu care are 5 ani dar nu eram acasa.
sa bne anunti de o noua lansare daca mai are loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.angelinaballerina.com/usa/home.html" target="_blank">Angelina e unul dintre filmele animate preferate ale fii'mei care,firesc,se viseaza balerina

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Buna! Noi am fost sambata, cu Matei (3,5 ani) si Ioana (8 ani). Copiii foarte multi, spectacol dragut, sunetul cam slab, dar atmosfera a fost placuta.
Am ajuns cam tarziu, din cauza ca Matei s-a trezit tarziu si am "ametit" cautand un loc de parcare, asa ca nu am mai gasit locuri decat undeva in spate - ca urmare copiii au obosit stand in picioare, si nu am stat pana la sfarsit, dar le-a placut. Lui Matei i-au placut dansatoarele in galben (normal), iar Ioanei i-au placut fetele mari.

Asteptam si alte evenimente de acest gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by Veve

www.angelinaballerina.com/usa/home.html" target="_blank">Angelina e unul dintre filmele animate preferate ale fii'mei care,firesc,se viseaza balerina

Multumesc pentru link! pariez ca o sa avem ora de balet in program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

Mi-ar fi placut sa va cunosc pe cele care ati venit. Poate reusim data viitoare.

Pentru a fi la curent cu actiunile noastre puteti vizita si forumul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74632 unde gasiti mai multe detalii despre toate actinile noastre. Acolo voi posta toate noutatile.

O zi frumoasa

Raluca 12+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Noi n-am reusit sa participam pentru ca am ajuns la Mall fara sa stim de eveniment ,iar tinerii mei au obosit repede si au cerut acasa .
Dar am remarcat grafica deosebita a carticelelor .

Ne-ar face mare placere ca pe viitor sa participam la astfel de manifestari . Alex va merge la scoala anul acesta iar Freya implineste 1 an miercuri .

Multumim pentru initiativa si va dorim succes !!!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliana spune:

FOTO LASARE ANGELINA BALERINA:

http://usphoto.ro/ro/galerie.php?galid=860

Mergi la inceput