Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
mirela10 spune:
la multi ani NICOLAS,MARCO,MATEI,CELE DOUA DARIUTE,IOANA ALEXANDRA!!!!!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PIUTI MICI SI DRAGI!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralirali spune:
Buna dimi gagici.
Noi am avut o noapte linistita, gaza s-a agitat pana a vomat si dupa aceea a dormit dusa pana azi dimineata la 8. Bagam vitamine si saruri la greu sa ne hranim si fac o tona de analize..sper ca luni sa stiu ceva sigur ca simt ca innebunesc.
Ingrid, avea o bacterie, Klebsiella, care ii dadea infecie urinara, dar la ultima urocultura nu a mai iesit. Acum are diaree si a vomat ca o data pe zi, de unde doctorii spun ca ar avea o bacterie pe sistemul digestiv, dar trebuie depistata. Eu Vigantol nu ii mai dau de o luna si calcu deloc pentru ca are fontanela foarte mica si a zis dr. sa nu ii mai dau, urmand ca la un an sa faca D injectabil.
Eu sunt socata de doua vesti nasoale pe care le-am primit: niste preiteni buni divorteaza... ea de doi ani e pe fata cu un tip, noi ziceam ca e prietenul lor de familie pentru ca erau mereu toti trei. ZApacitul de sot a tot sperat sa fie o pasa trecatoare si sa ii treaca sotiei lui, dar acum nu a mai rezistat. Si a doua veste este ca finuta mea a pierdut sarcina...in 27 de saptamani a facut tensiune 20, cnd a ajuns la spital avea 26 si contractii, iar bebe era mort de 24 de ore. Mi se rupe sufletul pentru ea, acum asteapta sa nasca normal.
DAna, imi pare rau pentru laptic..dar nu poti sa ii dai in continuare Roxanei din sanul bun si cand se face bine sa ii dai si din celalalt?
Nico, spor la pregatiri si tin pumnii sa iasa totul asa cum vreti,
Am pus cateva poze sa vedeti si voi ce se hlizeste zambilica mea cu perfuzia in mana. Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
anabordea spune:
Multumim de urari! Mirela, daca tot se chinuie bb asa de ce nu-i dai cu Calgel?
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd