Am nevoie de programa de la gradi, va rog!

Am nevoie de programa de la gradi, va rog! | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Cat de mult se schimba programa activitatilor in gradinita de copii de la an la an? Si de unde fac rost de ea?

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Initial creeata de numeioana

Cat de mult se schimba programa activitatilor in gradinita de copii de la an la an? Si de unde fac rost de ea?

Ioana

In ce sens te intereseaza cat de mult se schimba programa? de la an la an calendaristic(2005-2006 fata de 2004-2005) sau de la grupa la grupa(mica- mijlocie)?

Mergi la inceput

aaaaaa, stai putin ca m-am lamurit!!programa activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii face parte din documentele obligatorii pe care trebuie sa le aiba educatoarea in portofoliul ei....deci este imposibil ca educatoarea la care faci tu practica sa nu o aiba.Programa dupa care se lucreaza in momentul asta a aparut la editura V&I Integral in 2000, cu o editie noua in 2005, daca nu ma insel(editia noua nu are nicio modificare majora fata de cea din 2000).
Nu stiu exact de unde poti face rost de ea- noua ne vine in gradinita, cred ca prin Minister.O solutie mai simpla de procurare a ei ar fi sa o imprumiuti de la o educatoare si sa o fotocopiezi.
Bafta multa in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, nu m-am exprimat tocmai clar. Ma gandeam la schimbarile de la an la an calendaristic. Sunt modificari substantiale? Moko, mi-a dat educatoarea programa ei, dar ma gandeam cum pot s-o cumpar si eu si de unde? Pot s-o xeroxez, are cam 125 de pagini, dar as fi vrut s-o am asa cum e ea. Crezi ca daca sun la editura pot sa mi-o trimita?

Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Da, nu m-am exprimat tocmai clar. Ma gandeam la schimbarile de la an la an calendaristic. Sunt modificari substantiale? Moko, mi-a dat educatoarea programa ei, dar ma gandeam cum pot s-o cumpar si eu si de unde? Pot s-o xeroxez, are cam 125 de pagini, dar as fi vrut s-o am asa cum e ea. Crezi ca daca sun la editura pot sa mi-o trimita?

Ioana

s-ar putea ca un telefon la editura sa te poata ajuta.Eu nu am vazut-o niciodata in librarii, am dat si un search pe net si nu am gasit nimic.Schimbarile nu sunt mai deloc....si spun asta pentru a nu primi rosii de la cineva care poate le-a comparat cuvant cu cuvant si a descoperit vreo modificare care mie mi-a scapat.Oricum, la o citire si comparare de ansamblu, nu am gasi nimic!! si sunt totusi, 5 ani diferenta intre cele 2 editii.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ioana,ai cautat pe www.edu.ro ?
Acolo ar trebui sa existe si ti-o listezi.
la gradi la fie-mea e,ne-au si citit-o,in prima sedinat in septembrie,dar cine a tinut mine? Tot ce stiu e ca acolo se respecta,ca e gradi de aplicatie.
Ideal ar fi sa te ajute cineva din Bucuresti,eu pot face rost de ea,dar dureaza.

Mergi la inceput

pe edu.ro nu exista decat referiri la aceasta programa.Eu una, cand am avut nevoie de easi inca nu lucram in domeniu, nu am gasit-o pe niciun site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu, nu e pe edu.ro. Pana la urma am s-o fotocopiez. Decat deloc, mai bine asa.

Ioana

Mergi la inceput