Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

salutare

am trecut noaptea,a mai facut aseara la 9 un episod scurt febril de 38.2 , dupa eferalgan in fund i-a scazut. Noaptea n-a mai facut insa s-a vaitat de afte dragul de el. Azi la pranz insa iar mi-a facut un scurt episod febril de 38.2, tot asa, dupa eferalgan in fund a scazut. Practic este a 6-a zi in care face febra, insa ma nedumeresc episoadele astea asa sporadice de febra, apar cand nu te mai astepti, nu stii cand mai apar, si de ce.

Mi-am pus familionul in cap ca nu trebuia sa duc copilul la 2 pediatrii si in nici un caz sa-l duc la un al treilea ca fiecare o sa-si bage doza de antibiotice in el si rezulatele tot zero vor fi, dimpotriva ii complic asa situatia, nu stiu zau incotro s-o apuc

Nu mananca, decat lapte la bibe si eventual cereale, f putin, su la nici o ora dupa ce papa face kk moale si mult. Apa nu bea.

sunt in plop, si plopu-n aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, ne-am intors de afara, am mincat, acu sa schimb copilul si sa il trec la somn si apoi mai stam de vorba ... cred !
Lia, cu mincarea nu-ti fa probleme - Andrei o saptamina nu a vrut mai nik, abia daca bea suc si ceai, ca mincarea neam de punea gura pe ea, spuneam io ca albeam putin cite putin cu castronelul in fata lui, nici macar doua linguri nu inghitea ! Bine ca Danutz bea lapte, gizmoul il refuza si pala ! Daca e cu afte in guritza, lasa-l, ca isi revine el dupa !
Cu temperatura nu stiu ce sa iti spun prea multe, asa facea si Andrei, cum trecea efectul de la antitermic, cum iara ii crestea ! La noi s-a potolit insa dupa sumetrolim !
Pupici si hai ca o sa fie bine, incearca sa gindesti pozitiv, poate parea de ris povestea asta, dar eu am inceput sa cred in ea, apopos de energiile pozitive si cele negative !
Is pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lool de cind astept vestea asta, bine ai venit acasa pescarushule, hhihi, vezi ce taste mai are leptoapa si rezolva-le tu pe alea si-n plus astept poze cu voi cum spalati amindoua vasele, in timp ce papa sta pe net hai, papa, baga poze sa-ti vedem fetili... 48 de chile, ntzzz, ntzzz, felicitari!
lioo, noi vorbiram si pe privata, sanatate maxima lui danut, iti mai spui doar atit, is boli banale pe care tot `or sa le faca, stai sa vezi tu cind o fi la gradi si ti le-o culege pe toate... astea vin si trec, insa cred ca ar trebui sa ai mai multa grija de tine si de sanatatea ta, da` in primul rind sa te odihnesti si sa te linistesti... si dac-am dat dovada de sarcasm si ironie, am facut-o fara rea intentie si subscriu celor scrise de alice... hai, lasa gindurile negre si muulta sanatate la amindoi!
si io-s in zona...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

lool de cind astept vestea asta, bine ai venit acasa pescarushule, hhihi, vezi ce taste mai are leptoapa si rezolva-le tu pe alea si-n plus astept poze cu voi cum spalati amindoua vasele, in timp ce papa sta pe net

M-ai dat gata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

citeva pozici http://community.webshots.com/album/549615214NmfoGg

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

"Somnoroasa" e taaare haioasa, Carmen !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, carmen, m-ai dat gata cu poza in care se iubesc. ai cu ce te mandri!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, multa sanatate giuliei, ati trecut si de hopul asta. de asemenea, pupici si sanatate si celorlalti copilasi bolnavi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Daria, merci de intrebare.
Bia a avut febra azi dimineata 39,3 dupa nurofen asi novocalmin in fundic a scazut si acum nu mai are febra.
Dar transpira foarte tare in somn.Si parca simptomele sunt ca ale lui Danut.

revin mai tarziu, va pup si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria pupici la cazaturi sa treaca repejor!
Mey..ma doare capu'...de mor...
ma duc sa-l tai

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput