Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, Olivia, te-ai razgindit si ai sters mesajul ?...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sunt amarata la maxim si sunt supersensibila (oricum nu-s eu aia tare de inger), desi par ca ignor sfaturi nu e asa, eu de fapt stau si imi zbat creierii incercand sa inteleg ce e mai bine de facut dar m-a pus naiba sa nu ma fac medic, acum ma culcam si eu linistita nu verde la fata si cu stomacul cat o nuca.
Nu mai rezist, cand vad cat sufera puiutul asta mic, cat plange, cat se zbate, cat e de dat peste cap, simt cum se scurge viata din mine. Si inca nu-l vad sanatos dupa atata zbatere. Am injurat, am blasfemiat, am plans, am implorat, am promis si iar am luat-o de la capat. Am innebunit deja de durere. Nu exista suferinta mai mare decat sa-ti privesti copilul suferind si sa fii neputincios. Ce sa fi mai facut? sa-l bag in spital? Dar l-am dus si la pediatra noastra si la cabinet privat la un medic primar pediatru, seful sectiei de neonatologie de la maternitate, medic cu peste 30 de ani de experienta, medic care activeaza in spital, care are reputatie, cozi la usa si uite ce s-a ales.

Mergi la inceput

Nu, Olivia ...oi fi scris gresit adresa. Uite-o inca o data - florinnegru@yahoo.com.
Lia, mama, te inteleg perfect, de fapt cred ca toate intelegem cit de rau este sa iti vezi copilul suferind ... dar pe cuvint ca daca te consumi si tu mai mult decit trebuie nu ai sa rezolvi nik ! Mai ai rabdare putin, poate tratamentul pe care ti l-a prescris medicul are nevoie de timp sa isi faca efectul !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

am trimis!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Acum a mers !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lia te inteleg cand spui ca nu stii ce ar fi mai bine sa faci!Dar o sa-i treaca si o sa vina altele....sfatul meu de mama,trecuta prin ce treci tu acum(si Alex avea 6 luni, a facut genta cu penicilina la 8 ore,n-au vrut sa-i puna branula decat dc stam in spital,dar acolo era ceva epidemie de nu stiu ce,asta dupa 7 zile de Augmentin oral...nici nu-ti inchipui ce senzatie aiurea de neputinta si reprosuri am avut eu atunci,cand imi vedeam copilul cum se sufoca efectiv...cum am stat pe la usi la spital desi mama le cunostea pe toate dar totusi nu au vrut sa ma lase inauntru cand i-au facut hidrocortizon iv la copil de 6 luni!!!Numai eu stiu cate nopti nu am dormit de frica,am plans cot la cot cu el) dar trebuie sa fii tare,mai ales ca Danut si samburelul din burtica au nevoie mare de tine acum!Ne place sau nu,bune sau rele,trebuie sa le trecem pe toate....hai capul sus si nu le mai lua pe toate asa!Ai rabdare sa-si faca efectul antibioticul,o sa vezi ca peste o saptamana o sa zburde iar Danut!
Pupici si aveti grija de voi!

Alice mai ai cercuri?Ca nu stiu dc ati inteles ceva din mesajul meu,la cat de varza sunt eu la ora asta...
Pupam copilasii si mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si bun venit acasa Sofia,sa papi laptic bun bun de la mami sa te faci mare si frumoasa ca Mielu'

Mergi la inceput

Adina, cercuri aveeem o gramada !
Crede-ma ca ai fost tare coerenta ... oricum, mai varza decit mine nu cred sa fii, heheee ! Pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Gata, ma-c si io la somn ... O noapte buna va doresc, ne revedem miine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marecelle - cum mai sunteti, si-a revenit Bia cu burtica ???
Lia - Danut cum sta cu febra, ati trecut bine noaptea ???
Kim - imi place de Luca la nebuneala, nu se dezminte, este un independent si un smecher

Noi suntem bine, azi e ultima zi de antibiotic. Pana data aviatoare, sper sa fim bine. Aaaa, sine-am julit nasul, fruntea si mustetile ca am alergat mult Este primul accident serios. Si avem genunchii praf
Io`s bine, recuperez destrabalarea din we, am fo` la cina si beut cu colegii si sefii.

Pupam gasca si va dorim o duminica faina cu muuulta sanatate !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput