Metode de contraceptie dupa nastere

Metode de contraceptie dupa nastere | Autor: bebeko

Link direct la acest mesaj

Mamicilor,ce metoda de contraceptie folositi dupa nastere,in cazul in care alaptati?Mie mi s-a recomandat spermicide FARMATEX (unguent)dar se pare ca au o eficienta relativa.Voi cum va protejati in?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Eu iau anticonceptionale, se numesc Exluton si sunt speciale pt femeile care alapteaza. ma simt f bine cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Si eu tot EXLUTON am folosit pe prioada alaptarii. Este singurul anticonceptional admis. A fost eficient si nu am avut probleme. Dar mergi la un medic inainte de a-l lua.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Ovulele/crema Pharmatex, daca sunt folosite corect-asa cum scrie in prospect, au eficienta anticonceptionalelor orale (97-99%). Eu n-am ramas niciodata gravida cu Pharmatex dar am folosit ovulele ca mi s-au parut mai practice. Am ramas insa gravida cu foitele anticonceptionale chinezesti (ca m-am zgarcit la un moment dat, o cutie de Pharmatex costa cam 300 de mii )- dar n-a fost bai, asa s-a nascut fetita mea Mara, si-mi pare foarte bine ca o am.
Insa acum sunt mult mai precauta si nu mai folosesc decat Pharmatex dupa ce o perioada -dupa nastere- am folosit anticonceptionale Yasmin (eu n-am alaptat, din pacate). Cu Yasmin m-am simtit excelent, doar libidoul era la pamant, de asta am renuntat la ele.
Daca totusi optezi pentru pilule si alaptezi, doar Exlutonul merge.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cauciuc

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Tot Exluton, la indicatia medicului si ma simt f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Tot Exluton iau si eu,inca mai alaptez ,nu am probleme de la el.Trbuie luat la ora fixa pt. a te proteja pt. ca are foarte putin hormoni,eu ca sa nu uit mi-am programat alarma la telefonul mobil ,si cind suna imi iau tabletuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

DUREX (cu spermicid) - inai,te de nastere, dupa nastere, always. nici o problema ever...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu tot Exluton am folosit dupa nastere si folosesc si acum, cand nu mai alaptez.
Dr. mi-a spus ca pot lua in continuare fara probleme. Cu cele normale, am avut probleme. M-am trezit intr-o zi ca am tensiune 18 cu 10. Am facut o gramda de analize pana am ajuns la tiroida. Era deraglata rau de tot. Un an intreg am luat pastile de tensiune.
Deci, cu astea mi-e bine.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput