Pantalonii cu talie joasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu cred ca ar trebui sa incerci ceva cu talie mai joasa ... o sa fii surprinsa de rezultat, dar numai daca ai gasit un model care sa se potriveasca intrutotul cu silueta ta

dar sub nici o forma sa nu-ti lasi buricu' la vedere
nu e estetic pt tinuta in ansamblu ("taie" silueta) si, oricum, nici nu se mai poarta

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Eu port blugi cu talie joasa dar ma enerveaza ca iarna mor de frig pentru ca imi iasa maieul din pantaloni si sunt tot cu spatele gol; si ma mai enerveaza ca daca stau jos, mi-i se vad chilotii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu am o gramada de pantaloni,blugi cu talie joasa,ca numai din astia se gasesc,dar nu pot spune ca-mi plac,dimpotriva,ma enerveaza ca-s tot timpul cu rinichii goi,ca si bluzele sunt scurte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

am citit pe undeva ca au iesit din moda pantalonii cu talie joasa si ne intoarcem-sub obladuirea madonnei-la cei cu talie inalta din anii '80.
vi-i amintiti? usor bufanti pe coapse, stramti in partea de jos, par horror in comparatie cu ce s-a purtat in ultimii ani.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teodora, esti sigura?
Aia mi se par oribili de-a dreptul. Chiar zilele trecute vorbeam cu sotul meu despre o pereche din asta de blugi, de care eram tare incantata pe vremea aia si in care aratam de fapt...
Avantajeaza probabil doar tipele foarte inalte.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mie, personal, pantalonii cu talie joasa in maresc optic fundul, si destul de vizibil . Si mi se par destul de incomozi fata de cei cu talie normala (nu zic inalta, ca parca imi si imaginez pantaloni cu talia pina la subsuori), dar asta e parerea mea.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Sunt PENTRU "abolirea" modei pantalonilor cu talie joasa!!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

si fustitzelor cu talie joasa?!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie nu-mi acopera fundul pantalonii cu talie joasa. Cred ca tine de o anumita conformatie, dar eu as umbla cu fundul gol daca m-as incapatina sa port :) Mi se par o inventie aberanta. La inceput ideea a fost buna, s-a renuntat la pantalonii care se incheiau sub sini, dar au coborit talia pina la absurd. Ca sa nu mai zic de aceeasi problema, iarna imi ingheata spatele si zau daca e ceva sexy in chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ca sa fiu sincera si eu eram importiva lor pana nu demult, dar dupa ce am mai slabit ceva, am inceput sa vad avantajele lor, estetic vorbind.

Insa partea cu vederea la chiloti (cand te apleci dupa copil in parc, de ex) sau cu frigul nu mi se pare nici mie prea atragatoare.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

He he, ce dreptate aveti, fetelor! Intr-o zi am probat 10 perechi de pantaloni, ca nu ma-ncapea nici una...la 53 kg!!! Toate aveau talia super joasa. Pana la urma mi-am cumparat una cu talia ceva mai inalta...dar tot nu-i destul. Of, am vazut si eu fundul unei domnisoare la serviciu. Si nu a fost deloc placut

Ioana

Mergi la inceput