Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare fetele...aceleasi simptome+ameteala... maine fac un test de sarcina, nu mai astept...cu toate ca sunt jumi-juma optimista/pesimista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bafta multa marieta,iti tinem pumnii si sa fie cu ochisori.
pupici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by merdan

Dar sa sti ca am citit pe net de fete carora li s-a pozitivat testul abia prin ziua 34-35 si chiar dupa,cred ca depinde mult de fiecare organism si de momentul ovulatiei.

merdan

Dar ai idee iubita fetele de care spui si-au facut si inainte de ziua 34-35 si le-a iesit testul negativ???

Deci eu acum as fi in ziua 31 deci e posibil sa le fi facut prea devreme exact cum spunea doctoritza mea...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Pai Biby de asta am tot asteptat eu... ma gandeam sa nu fie sindrom PM si atunci sa cad iar in depresie...ca, cu testele astea nu stii cum sa o iei...Oricum asteptam-asteptam....
Valicutza nu stiu ce sa zic...daca ar fi [copilas] am avea cel mai frumos dar de nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Pai Biby de asta am tot asteptat eu... ma gandeam sa nu fie sindrom PM si atunci sa cad iar in depresie...ca, cu testele astea nu stii cum sa o iei...Oricum asteptam-asteptam....
Valicutza nu stiu ce sa zic...daca ar fi [copilas] am avea cel mai frumos dar de nunta...

Carmen ce zi esti tu? Iti tin pumnii!!!!!
Eu am avut ciclu.. dar ciudat...nu cum aveam de obicei. Oricum fac duminica test! Ultimul test l-am facut in Z24.

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Da sigur mai toate isi facusera test si inainte si bineinteles I deloc la unele mai palida a II-a liniuta la altele.
Si da uneori z31 poate fi prea devreme pt.test, depinde de momentul ovulatiei si implicit al conceptiei nu? Pai de exemplu daca tu ai ovulat prin z20 prin z31 ar fi abia 11 zile de la ovulatie si eu stiam ca exista sanse sa se pozitiveze abia dupa 15 zile de la ovulatie.Deci depinde de la caz la caz.
Bafta multa la urmatorul test!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Biby,Carmen sa fie !!!!
Haideti fetelor..mai scurtati listutza aspirantelor!!
Uitati,eu va "conduc" cu

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Biby is in Z31 dar am simptome pe care nu le aveam inainte!! si mai este ceva ca am facut HSG iar dupa exact in per de ovulatie am tot .Acum cum o vrea DD ca m-am tot ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Din ce zi se poate face testul de sarcina? Ca-mi crapa rabdarea pina simbata, cind ar trebui sa-mi vina ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Bibyrox scuze mai sus am scris din repezeala cu picioarele prima propozitie.Vroiam sa spun ca la unele fete n-a iesit deloc a doua liniuta pana in z34-35 iar la altele a iesit dar f.palida(aproape invizibila).
Si abia acum am citit ca tu ai facut test in z24 - prea devreme chiar pentru o ovulatie standard(z14-15).
Acum mi-am amintit ca am o cunostinta care a descoperit ca e gravi abia in luna 4 spre 5.Si avusese primele 3 luni ciclu peste sarcina, nu stiu cat de abudent sau diferit fata de cel normal, dar suficient cat s-o linisteasca ca nu e(pe vremea aceea fiind studenta,locuind la camin nu prea vroia sa fie).Iar ca sa te fac sa zambesti iti spun si cum a descoperit:intr-o seara sotul o mangaia pe burtica si i-a descoperit un "guguloi" cum zic ei si bineinteles i-a indicat sa mearga la dr. sa vada despre ce e vorba sa nu fie cine stie ce in burta ei si asa au descoperit ca in 4,5 luni vor avea o fetita(iti dai seama la primul control a aflat si ca e gravi si ca vor avea fetita chiar).

merdan

Mergi la inceput