Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alionushca hai sa ne imbatam cu apa si sa speram ca la noi e de la sarcina.motive sa ne stresam apar intotdeauna.dar trecem noi peste toate.
la mine Z31, sanii umfalti si grei, dureri usoare de burta ca si cum ar trebui sa-mi vina.pot fi prea bina simptome de bebe sau de rushi

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Doamne ce ti-e si cu simptomele astea, azi ne e bine, maine cine stie??? eu am inca greata, somnolenta, dar ma cam doare si burtica, usor dar doare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Incet-incet incep sa revin cu picioarele pe pamant.
Si la mine Z31 dar tot scormonind pe net citeam ca Utrogestanul da intarzieri pana la 7 zile si in plus e responsabil si cu scurgerea albicioasa gen albus ou.Si cum la mine scurgerea era simptomul cel mai consistent... am renuntat la a mai spera si astept invazia.
In schimb tin pumnii tuturor fetelor in asteptare sa fie cu ochisori.

O zi super sa aveti

merdan

Mergi la inceput

merdan ar mai fi doar maine de asteptat ca sa treaca cele 7 zile.iti tin pumnii sa treaca cu bine si ziua de maine.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor voi ati auzit de cazuri sa vina ciclul peste sarcina? Eu am vorbit cu o dr. si m-a sfatuit sa fac testul duminica pentru ca abia atunci cica se formeaza placenta care secreta HCG-ul. Eu sincera sa fiu simt ca este ceva in neregula cu mine deoarece sambata mi-a venit ciclul si deja ieri imi mai curgeau cateva picaturi. De regula pe mine ma tine cam 4-5 zile si in abundenta... Plus de asta sanii ma dor in continuare si am stari de somnolenta tot timpul. Eu imi luasem orice gand cand am vazut ca mi-au venit rushii dar dansa este mai mult ca sigura ca sunt insarcinata... Asadar vom afla duminica.
Vroiam doar sa va intreb daca ati mai auzit de astfel de cazuri.

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

biby eu am auzit despre asemenea cazuri.. eu is unul din ele cu ciclu(prelungit) am avut sarcina extrauterina... dak dr a zis sa faci test eu zic ca o fi ceva. sa dea DD sa fie bb, eu ...pt toate...

Mergi la inceput

bibyrox eu sunt unul din copiii care a venit pe lume astefel.mamei mele i-a venit exact ca un ciclu normal si destul de abundent in prima luna cand era insarcinata cu mine.d'abia a doua luna cand nu i-a mai venit si-a dat seama ca era deja in 2 luni si ceva.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

biby, eu am avut o colega de facultate, care, la a treia sarcina a avut ciclu peste timp de patru luni de zile. nu mai dorea cel de-al treilea copil dar asta a fost sa fie. acum este bucuroasa pentru asta.
eu, Z28, sini umflati, dureri stinga dreapta in ovare, dar nu gen menstruatie, azi stare de voma prelungita.
mai vedem, sa auzim de bine, IULIA
eu nu am luat luna asta nimic care sa poata intirzia mestruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

la sarcina anterioara(pierduta 16 sapt), starea de greata s-a instalat dupa o luna. in rest aceleasi simptome: sini umflati, balonare, dureri stinga dreapta in ovare(care s-au diminuat dupa 5 sapt de sarcina) si siguranta ca sint gravi. cam atit. greata a disparut la 2 luni si jumatate(11 sapt).
IULIA
si azi-noapte nu am putut sa adorm(precizez ca am avut si insomnie pe sarcina, nu puteam adormi decit dupa ora 2,3 noaptea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bibyrox, si eu am o prietena care a avut o luna ciclu peste sarcina, asa ca nu e exclus la tine, eu cred ca doctorita ta are dreptate. Bafta!

IULIA, eu sunt convinsa ca ai ramas!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput