Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

in z22..sanii inca ma dor..in rest nimik..doar niste dureri mai rele de burtica acum cateva seri..

va tin pumnii la toate!!!
biby capu sus!!!
zuzooo pana nu vin..io mai sper!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Mcrissa fi optimista, dupa mine tu chiar ai simptome de sarcina.
Eu nu am greata deloc si dorm chiar mai mult ca de obicei; si nici sanse nu prea am ca dupa ce mi s-a spus in z11 ca nu am foliculi am la intamplare cand am avut chef si in plus am mai luat si ceva plantute tot cam haotic asa ca la mine intarzierea poate fi si de la naturiste.
Dar tu test de sarcina ti-ai facut? ca eu nu mai am curaj sa vad o singura sinistra liniuta rosie.
Poate-ti faci ca in z30ar trebui sa iasa ceva , mai ales daca ai facut si pregnyl.
Bafta multa maine.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, si daca vad ca printre noi, forum-istele, nu s-a mai ivit nici o gravidutza in ultima vreme ma gandeam sa va ridic moralul si sa va spun ca ieri am auzit de 3 fete, cunostinte de ale mele, ca sunt gravi! si de la inceputul anului de mult mai multe am auzit. asa ca poate fi un an cu noroc, eu ma bucur de fiecare data cand aud de gravidutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

a, si daca vad ca printre noi, forum-istele, nu s-a mai ivit nici o gravidutza in ultima vreme ma gandeam sa va ridic moralul si sa va spun ca ieri am auzit de 3 fete, cunostinte de ale mele, ca sunt gravi! si de la inceputul anului de mult mai multe am auzit. asa ca poate fi un an cu noroc, eu ma bucur de fiecare data cand aud de gravidutze.

Daaaa!!! Sa stii ca ai dreptate iubita! Si eu pe cine aud... "E insarcinata!" . Hai ca stiu ca anul acesta va fi unul norocos si pentru noi! Eu una sunt optimista!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

stiu ca dupa traditia chinezeasca anul acesta e an bun pentru casatorii si facut copii.asa ca eu cred ca vom merge toate aspirantele la gravidute anul acesta.doar sa mai polenizam putin

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

merdan .ma rog la DD sa fie .am facut un test in Z25 si a iesit o singura liniuta I.o sa fac miercuri dimineata un test daca nu-mi fac maine la doctor.de obicei doctorul imi face un test de urina pe loc si ma abtin sa mai am rabdare pana maine.nu am facut pregnyl, am luat doar utrogestan si vitamina E forte.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,pup fetele;eu ziua 18;simptome-nimik,dar nici macar unul,insa ma simt excelent

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor nu stiu ce sa mai cred...am niste greturi si as dormi intruna ... o fi ??? stiu ca o sa-mi spuneti sa fac test dar am hotarat sa-l fac la sf saptamanii, dupa ce trece perioada cand ar veni rushii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Shi eu ma simt mai parsiv astazi, ma mai primblu prin forum pe ici pe colo. Simtome ioc - adica parca parca este ceva - ma ingimpa o titza, parca mii greata - dar cred ca-i imaginatia mea, in fine am intrat pentru altceva.

Mcrissa stii noi ieri eram in cautarea adevarului - pai
l-am gasit azi cu explicatii si cu tot - aceasta secretie cremoasa este cauzata de progesteron/ dupa cum am mai vorbit/ Progesteronul in aceasta perioada este pentru a sustine o eventuala sarcina - concluzia /nu am ,,facut-o,, eu, tot am citit-o/ ca aceasta secretie poaate fi si daca este o sarcina si daca vin rushii - adica nu este un semn relevant pentru sarcina.

Eu imi faceam griji pentru altceva - nu ce de ce ar fi aceasta secretie ci - luna trecuta a fost tot asa inainte rushilor - acum sunt linistita stiu ce este si cu ce se maninca.

Nu stiu ce va fi - macar in viitor, sper apropiat, o sa-mi fie de folos informatia si n-o sa fiu panicata de la aceasta .... da cred ca or fi alte motive de la care sa ma stresez

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ce-i cu voi pe pagina 3?
azi de dim mi-am facut test si era negativ. dar nici ciclu nu mi-a venit desi sunt in ziua patru zeci si ceva, am si pierdut numarul.
Carmen_Marieta eu iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu.
o zi buna!

Mergi la inceput