Simptome de sarcina! - 15
Raspunsuri - Pagina 3

valicutza spune:
bine ai venit sarkadi.
eu z 40.au inceput sa ma doara sanii si sa am o secretie alba,cam abundenta as zice.voi ce credeti?
pupici.
vreau si eu un bebitz

valicutza spune:
neatza fetelor,z41.sanii nu ma mai dor dar ii simt maritzi.
pupici dulci dulci.iuliabraila mersi pt incurajari.doamne ajuta.
pupici pt toate.
vreau si eu un bebitz

petit_ange spune:
Buna fetelor! Sunt in ziua 53 si conform indicatiilor medicului am luat duphaston pt a provoca CM timp de 5 zile/2 pe zi si de la terminarea celor 5 zile au trecut inca 8 zile si deocamdata nu e nici urma de CM. Ce credeti? Poate fi sarcina? As vrea eu sa fie, dar e putin probabil din 2 motive:1. am facut 1 test si a fost negativ si 2. nu cred sa fi avut ovulatie luna asta, temperatura bazala fiind total aiurea numai zig zaguri si de-abia acum de 3-4 zile a urcat si s-a stabilizat pe la 37. Ma deruteaza pt ca am mai luat si alta data duphaston dar intodeauna mi-a venit la trei zile dupa tratament. Da acum nu stiu ce sa mai cred, avand n vedere ca maine e deja ziua a 8 si nu am nici un semn ca ar veni. Ce sa fac? Sa mai astept? De luna viitoare incep si un tratament cu Clostibegyt....

mcrissa spune:
simptomaticelor, fuguta pe pagina 1!!!cautam, cautam si voi pe pagina 3....
valicutza, daca afli ce e cu secretia aia alba si mai abundenta da-mi si mie de stire ca asta am observat si eu azi la mine si nu stiu ce e cu ea ca nu am mai avut-o pana acum.plus ca e asociata cu cateva simptome de gravi:greata, sani mariti si ...insomnieam auzit ca se intampla ca unele fete sa aiba insomnii in timpul sarcinii.iti tim pumnii si sper ca intarzierea asta la tine sa fie un .iti tin pumnii si sa ne ti la curent.
Mcrissa

alionushca spune:
Pai fetelor ne preocupa aceeasi problema vad - eu sunt in z 22 si de doua zile sau trei am si eu secretie alba, parca ar fi mucus cervical /cred ca este/din abundenta foarte cremos si ma simt im permanenta uda. Am luat la puricat DC si arhiva si tot sa vad daca s-au confruntata fetele cu asa ceva - pina ce sunt in cautare
De ce ma preocupa - luna trecuta cu vreo 4 zile inainte de rushi aveam aceeasi senzatie, si acum vreau sa ma imbat cu apa chioara si sa caut informatie precum ca anume asa trebuie sa fie cind este sarcina - supa cum vedeti vreau sa ma imbat cu apa chioara
Cum gasesc informatie va anunt
Bine poate ar fi bine sa le intrebam pe gravidute daca s-au confruntata cu asemenea situatie, sa nu-i zic problema, poate e normal sau asta chiar este prevestitorul rushilor
Aliona

mcrissa spune:
alionushca am cautat si eu, dar nu am gasit inca nimic.sper sa fie un semn bun secretia asta.eu nu prea aveam nici inainte de rushi.de fapt eu nu prea am niciun fel de secretii de obicei.am mai mereu chilotul uscat
vad ca suntem cam toate 3 in aceeasi situatie.poate vom merge impreuna la .o sa ma rog la Doamne Doamne pentru noi.
Mcrissa

alionushca spune:
Mcrissa vorbeam cu sotul ca ori toate trei mergem la mamici or ... raminem aici /iaca si versuri/
Aliona

alionushca spune:
Mcrissa mama hai sa ne imbatam cu apa chioara vrei , am gasit in arhiva, cotrobaind incet, o graviduta se plingea pe o anumita problema dar eu am retinut o frazuta ,,unt insarcinata in 8 sapt si secretia care era normala pana acum doua zile..albicioasa ca la toate gravidutzele,, apoi ce e normal la toate gravidutele si noi ce sintem - aspirante optimiste - hai sa ne imbatam cu apa chioara
ca eu continui sa caut ce mai spuneau fetele
Aliona

zozela spune:
Ziua 37,test facut in seara asta-claar negativ..Deci..sa vina scarbeleeeeeee
fetele
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..