Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nusha Eu nu ma satur niciodata de ! Din contra! Eu sunt cea care insista!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Liana,

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Fetelor hai sa va spun ce mare chestie am facut azi - de doua zile , azi a treia, am dureri ca la rushi, noaptea au fost foarte mari, credeam ca iaca au venit -sotului de vreo 4 ori in aste zile i-am spus ca mi-au venit . Pai - ma trezesc dimineata, nici urma de rushi, z 27, zic fata draga sa facem un test - mii frica sa vad o liniuta, mai bine mai astept, dar eu nu - m-am pregatit moral, da mult, vreo ora, i-au testul care-l tin de vreo 3 luni - eram convinsa ca acu e acu il fac ca vreau si gata - pai care-i rezultatul?

O brinza -testul era defect -n-o aparut nici prima liniuta, de unde sa mai apara liniuta a doua -asta numai mie mi se poate intimpla, atita pregatire morala ca la urma sa ramin doar cu morala

Stau si ma gindesc - ce sunt cu durerile astea - ca fantezii de ale mele nu sunt -m-am trezit noaptea asa dureri cumplite aveam, de cite ori la baie am fost sa vad - sunt rushi sau nu - nu va spun, ca am trecut cred de o mie.

Azi seara sotul imi aduce alt test - asta in situatia in care nu vin rushii primii

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mmmm..Ali..nu cred ca mai vin....Cred ca s-au oprit la mine
Hai ca io astept sa-ti fac petrecerea de plecare-->..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Aliona (Doamne ce-mi place numele tau!) tinem pumnii sa iasa pozitiv testul! Sa ne anunti cat poti de repede!!!!!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Aliona si eu sunt in aceeasi situatie!!!! Astept ca de poate vin ei(cea ce nu vreau), dar am facut un pas mi-am luat TEST il fac maine dimineata...se poate face si in timpul zilei dar stau pana dimineata..
Bibyrox si mie imi place si pentru ca iubi s-a saturat saracu' cu perioada de ,adik ovulatia la mine, il cam prin casa .....
maine dimineata vesti, ca acum mi-r somnnnnnn

Mergi la inceput

Carmen si eu il cam fugaresc pe-al meu prin casa. Noroc ca avem o garsoniera si il prind repede!
Chiar acum am vrb cu el la telefon si l-am anuntat ca-l asteapta o noapte grea!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, de abia astept sa primesc vesti bune de la voi! Va astept cu teste pozitive, dar sa nu le faceti prea devreme, sa nu dea rezultate fals negative.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Biby eu i-am spus ca dupa nunta schimbam patul si luam unul metalic ca sa pot sa-l leg..sa fac ce vreau eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Biby eu i-am spus ca dupa nunta schimbam patul si luam unul metalic ca sa pot sa-l leg..sa fac ce vreau eu

Ooooo noi am trecut de nunta! N-avem pat metalic dar tot l-am legat!

Bubulina

Biby

Mergi la inceput