Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetelor...azi inca nimic nou...astep-astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubule,si mie mi-a fost tare dor de tine si m-am gandit mult la tine,speram ca te-ai deconectat de tot si toate si ca-ti savurezi vacanta la maxim langa sotiorul tau; si uite ca nu mi-ai inselat asteptarile deloc;marti si miercuri m-am gandit des la tine si abia asteptam sa vad ca ai venit ;asa cum i-am spus si la ingears dupa ce a venit din vancanta ei,daca acum n-ai ramas gravi,atunci nu stiu cand se poate altfel;
eu sunt intradevar fff bine,si super relaxata,sunt f ocupata cu scarbiciul si imi place la nebunieeeeeeeee;e super bestial si sincera sa fiu la bebe nu mai am timp sa ma gandesc deloc;sotul meu este si el ff ocupat si mult plecat,insa cand vine acasa se lasa cu....la greuuuuu,insa treaba e ca habar nu am cand am.... si in ce zile am fost;da nu-i bai cum o vrea Doamne Doamne
uf,acum trebe sa fug la munci, si deja ti-am scris un roman;pove deseara si o zi super sa ai

la fel la toate fetele,va doresc o zi minunata

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ingerash frumoasa poveste!
bubuleana bine ai revenit!

fetelor tin pumnii pt cele care urmeaza sa isi faca testul!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

am zis sa trec si pe la voi eu nu am avut simptome de sarcina evidente, mi-a fost greata prin saptamanile 7-10 si cam atat, nimic altceva. iar la inceput, in primele saptamani, nu am avut nimic. asa ca nu trebuie sa o luati ca pe o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetelor!
Ingerash mare dreptate ai! Iti multumim mult ca mai treci pe noi si chiar aveam nevoie de sfaturile voastre!
Tia iti multumim si tie ca ai trecut pe la noi! Va mai asteptam oricand cu drag!
Bubule ia vezi tu sa nu ai altfel de dureri... Nu cred ca ai racit! Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum cred eu!!!!

Eu Duminica fac testul... v-am mai spus deja ca mie mi-a venit ciclul dar fac testul la recomandarea dr-ului.
Nu mai sunt balonata asa rau dar mananc de sparg.. si clar nu e de la autosugestie ca ma ia niste dureri de stomac daca nu mananc... Sanii nu ma mai dor deloc dar simt unele junghiuri usoare. Va spun sincer: nu cred ca sunt insarcinata dar sunt foarte ingrijorata de starile mele. Mi-e foarte frica de o eventuala extrauterina...

Pupici pe burtici

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Bibyrox: scumpa, ai grija de tine, eu totusi inclin sa cred ca nu ai nimic rau... iti tin pumnii, poate totusi e de bine ca s-a mai vazut ciclu peste sarcina intrauterina!!!
sa stii ca azi dim iar m-am trezit cu dureri ca la ciclu mai puternice decat ieri... insa acum au trecut... om vedea ce-o fi

Helenutza:

Melu meu: draguta mea, am tot auzit pe aici ca exact atunci cand nu te mai gandesti si cand te astepti mai putin apare bebe asa ca tu ai sanse maxime avand in vedere ca ai uitat aproape cu totul de el... cred ca asta e cel mai bun simptom foarte bine! tine-o tot asa! si sa se lase mereu cu ... la greu cand iti vezi sotiorul pe acasa...
imi place mult jobul tau, in curand voi fi si eu la fel de innebunita dupa jobul meu, se vor produce schimbari majore anul acesta... de-abia astept

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor.am intrat sa va urez si eu o zi f buna.
multa bafta tuturor fetelor si sa ploua cu .
si .eu z2..asta e..
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Bubule multumesc mult pentru incurajari! Nu stiu ce sa zic... pana Duminica.. desi eu sunt sigura ca va iesi negativ testul. Nu sunt disperata ca vreau bb.. sunt foarte ingrijorata de starea mea. Normal ar fi trebuit sa-mi treaca toate starile astea dupa ciclu dar n-a fost asa. Mai simt si unele intzepaturi-tot usoare- in burta, in sani... Va dau de veste Luni!
In ceea ce te priveste nu stiu de ce dar am o presimtire... sper sa nu ma insel! Esti prin Z20 si ceva nu? Abia astept sa vad cum "evoluezi"!
Vali -icei si tie!!! Te rog eu frumos du-te si fa-ti niste analize pentru ca ma ingrijoreaza intarzierea asta a ta!
Melu esti optimista.. fericita si asta nu poate fi decat de bine! Tinem pumnii!!!

Haideti fetelor cu simptomele!!!!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bibyrox si eu te pupik.
eu sunt z2.mi-au venit ieri uratzii de dimineatza.asta e.
dar eu sunt tare speriata.dak nu o sa am luna asta ovulatie?ce ma fac?eu sper sa am..
voi ce credeti?asa se intampla?dupa o singura intarziere a cm nu ai ovulatie?pls astept sfaturile voastre
pupici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Vali dupa cate stiu eu e posibil din cauza dereglarii sa nu ai ovulatie. Dar foarte bine poti sa ai si tu sa nu stii cand! De aceea te sfatuiesc sa-ti iei niste teste de ovulatie! Si nu-ti pierde optimismul iubita!

Biby

Mergi la inceput