FIV 72

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, care faceti FIV sau ati facut, am o intrebare .
Avand in vedere ca de data asta sunt hotarata sa fac ET, indiferent de ce se intampla in timpul tratamentului, as vrea sa stiu la Clinicile unde faceti voi FIV-ul la cate ore se face ET. Si ce argumente au medicii. Din pacate am uitat sa-l intreb pe al meu de ce la 48 ore si nu la 72 ore sau invers.

Credeti ca ma gandesc prea departe?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Multumesc tuturor pt. indrumari. O sa iau legatura cu asistentele.
Succes fetelor care au inceput tratamentul.

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni, la Medsana se face ET la 48 de ore, la Giulesti la 72 de ore. Eu cand am facut am facut cu transfer la 48 de ore. Nu stiu ce sa zic, am inteles ca e ok si asa, si invers, ca mediile de cultura ar fi diferite si sunt ok in ambele variante.
tu unde faci acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana, procedura e 100% sigura... din pacate rezultatul pozitiv in urma procedurii e cam de 25%, adica nu poti fi sigur ca reusesti...
Cat despre suma, da, e maricica, dar daca reusesti merita, daca nu reusesti, la mine cel putin, durerea a fost asa mare incat nu a mai contat suma investita; as fi preferat sa dau 10.000 Euro si sa reusesc sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Oana îți recomand una din clinicile din Ungaria pentru că e mai aproape de Oradea și costurile sunt mai mici, decât în Tm și seviciile sunt mai bune.
Monica mie mi s-a făcut ET la 48 de ore, la TM.Am o colegă căruia i s-a făcut ET la 72 ore, la Budapesta, și a rămas însărcinată la prima încercare(FIV+ICSI).
Unii spun că nu are o importanță prea mare pentru că timpul de divizare al celulelor este același, adică dacă după 48 de ore s-au obținut embrioni buni, ei pot fi transferați în uter.
Monica unde faci FIV? Poate ai mai precizat și n-am reținut eu.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachione, Zori, fac FIV+ICSI la Cluj.
Lachione, cum adica difera mediile de cultura ? Adica un mediu de cultura daca iti face ET la 48 ore si alt mediu de cultura daca iti face ET la 72 ore? Inseamna ca fiecare spital cu metoda lui si "mediul lui de cultura"?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

ce de fete fac FIV in aceasta perioada!
Andicu ma bucur ca totul e OK deja.
Moni si MRL vad ca stati bine cu injectiile.
Doina T in Bucuresti se mai gaseau injectiile la farm Catena 021 3135627, 2NA 0213366727 si Academia 0213101889, incearca.
Puiramy bafta in continuare.
Oana T si eu te-as sfatui tot pt Seged sau Bucuresti, mie una la Timisoara nu mi-a placut. Eu zic sa mai citesti din urma si subiectul SZEGED.
Adhnana daca ti-au iesit bine analizele inseamna ca ai inceput cu deptul.
Si sa nu uitam galeria reusitelor

cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica eu la 72 de ore am facut ET-ul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu saru mana,asa e sper sa fim parinti cat mai curand ceea ce iti doresc din suflet si tie.E cam greu dar sper sa reusim cat mai curand posibil.Facem galerie mare aici la CLUJ pt. tine.

Domnul sa fie cu voi toate ca asta e cel mai important!
Lachi si mieeeeeeeeeeee!Daca ajung in Bucuresti nu scapi nepupata!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia

poze

Mergi la inceput